2019. június 25. keddVilmos
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Magashegyi Undergroundra buliztak a Partiumi Magyar Napokon

fotók: Gozner Gertrud 2012. augusztus 23. 17:59, utolsó frissítés: 18:02

Bocskor Bíborka és zenekara folyamatosan aktív bulizásra biztatta a közönséget, de ez csak a koncert végére jött össze nekik.


A hétfő óta zajló szatmárnémeti Partiumi Magyar Napok legfontosabb helyszínét az elmúlt két napban a Tűzoltótorony melletti kis park biztosította. Az itt felépített színpadon kedd este a Magashegyi Underground lépett a dugig telt nézőtér elé.

fotó: Gödri Alpár Bélafotó: Gödri Alpár BélaBocskor Bíborka és zenekara folyamatosan aktív bulizásra biztatta a közönséget, de ez csak a koncert végére jött össze nekik, mivel egy sétánykényt funkcionáló árok választotta el őket egymástól.

Szerda este műsorváltozás miatt a Háromszék néptáncegyüttes helyett a nyíregyházi Everdance tánccsoport lépett színpadra. A csere nem bizonyult buktának, kicsik és nagyok egyaránt élvezték a legkülönfélébb zenei és táncstílusokat felvonultató csapat produkcióját.


EverdanceEverdanceA népzenével kevert Michael Jackcson (Etno Jackson), cigányzene, tangó és rock and roll jól megfért egymással a nyíregyháziak előadásában. A fesztivál a csütörtöki nap folyamán barokk zenei koncerttel és Koltai Róbert részben Szatmárnémetiben forgatott filmjének, a Világszámnak az esti vetítésével folytatódik.galeria_8045.jpg
galeria_8046.jpg
galeria_8047.jpg
galeria_8048.jpg
galeria_8049.jpg
galeria_8050.jpg

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS