2018. november 16. péntekÖdön
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Kiscsillag és a Zanzibar is fellép a Szent György Napokon

B. D. T. 2013. február 14. 21:29, utolsó frissítés: 2013. február 15. 09:52

Most már 90%-ban le van szerződve a fesztivál programja, jön a Budapesti Operettszínház a Lili bárónővel, Smiley és Janicsák Veca is.


A Kiscsillag és a Zanzibar is fellép a Szent György Napokon – jelentették be a szervezők csütörtök esti sajtótájékoztatójukon. A sepsiszentgyörgyi Orchidea Events vendéglőben tartott, Sepsiszentgyörgy önkormányzata, a Szent György Napok szervezőiroda és a Kovászna Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara által szervezett vacsora előtt Janicsák Veca, a 2010-es X-Faktor sztárja is fellépett a vendégeknek.

KiscsillagKiscsillag


ZanzibarZanzibar


Most már 90%-ban le van szerződve a fesztivál programja, csak azért „csepegtetik” az információkat, hogy fenntartsák a sajtó és a közvélemény érdeklődését – közölte Dancs Zsolt. A kulturális héten lesznek klasszikus hangversenyek, orgona- és szimfonikus koncertek, ugyanakkor több színházi előadás. Ezúttal a Budapesti Operettszínház szuperprodukcióját,


Huszka Jenő Lili bárónő című operettjét

is elhozzák – április 22-én 17 és 20 órától a Tamási Áron Színház nagytermében játsszák az előadást. A tervek szerint már jövő héttől lehet jegyet vásárolni.

Lili bárónőLili bárónő


A Zanzibar együttes többször volt Sepsiszentgyörgyön, hiszen ceglédiek, a magyarországi város pedig testvérvárosa Sepsiszentgyörgynek. A Szent György Napokon is koncerteztek néhány éve, ám most az ad aktualitást fellépésüknek, hogy megújult és átalakult a zenekar, egy hegedűssel is kiegészült, és kicsit etnósabbra vették a figurát, új dalokkal érkeznek. Ugyanakkor egy nagyon népszerű magyar zenekarról van szó, ez is indokolta, hogy bekerüljenek a Szent György Napok programjába – magyarázta Dancs Zsolt. A Zanzibar fellépése április 27 én lesz 21 órától az A színpadon.


Az alternatív zenei szcéna csillaga,

a Kiscsillag zenekar a B színpadon koncertezik április 27-én 19 órától. Április 27-én 19 órától az A színpadon lesz Smiley és zenekara (Smiley & the band) fellépése, a román előadó roppant népszerű a fiatalok körében, slágereit minden rádióban játsszák.

SmileySmiley


Janicsák Veca hattagú élőzenekarral 90 perces nagykoncertet tart április 26-án pénteken 19 órától az A színpadon. Új generáció című szerzeményét is játssza majd, amely továbbjuttatta a magyarországi Euróvíziós Dalfesztivál második elődöntőjén, a nézői szavazatoknak köszönhetően, ugyanakkor a tehetségkutatóban énekelt legsikeresebb számait is elénekli.

Janicsák VecaJanicsák Veca

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS