2020. június 1. hétfőTünde
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Csíkszeredában indul a II. Erdélyi Slam Poetry Bajnokság!

2013. december 17. 12:41, utolsó frissítés: 12:58

A múltkori kiadás tapasztalatai azt mutatták, hogy Székelyföld lazán megbír két elődöntőt, ezért most Csíkban kezdődik a verseny, és nem csak.


A Slam Poetry Erdély már az első bajnokság döntőjén megígérte, hogy lesz második is, és így is van: december 20-án indul a II. Erdélyi Slam Poetry Bajnokság! A múltkori kiadás tapasztalatai azt mutatták, hogy Székelyföld lazán megbír két elődöntőt, ezért most Csíkszeredában is szerveznek fordulót, méghozzá az elsőt.

A játékszabályok az első bajonkságból már jól ismertek, de ismételjük át:

Ki jelentkezhet? Bárki.
Hol? A Slam Poetry Facebook-oldalán üzenetben vagy a slampoetryerdely@gmail.com címen.
Hányan? Maximum 15-en.
Mivel? Két szöveggel, amelyek egyenként legfeljebb 3 és fél percesek lehetnek, időtúllépésért pontlevonás jár!
Hogyan zajlik a verseny? Két fordulóban, az első kör után öten jutnak tovább a döntőbe, és közülük erülnek ki a győztesek. Pontozás 1-től 10-ig, tizedesekkel. A zsűriben továbbra is három szakmai, illetve két közönségből kiválasztott tag kap helyet.
Miért? Az első helyezett 150, a második 100, a harmadik 50 lejt nyer, és mindannyian továbbjutnak a II. Erdélyi Slam Poetry bajnokság döntőjébe.
Utána mi lesz? Hát buli! A verseny utáni partit Saїd (AKPH) feat. Indiana, MC Zeek és Küb Beat biztosítják.

>>Téli Mese az Időgépen


A Téli Mese esemény itt nem ér véget: vasárnap a Purple peace, INVOLVED CHANNEL Live Act, ALT OM, BARNA, K-Beat, ARTUR és BH Black Horse lesz a menün. A belépő péntekre 25 lejbe, vasárnapra 15 lejbe kerül, a két napért együtt pedig 35 lejt kell fizetni. A versenyzőknek a belépődíjat a fellépés után megtérítik a szervezők.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS