2018. október 23. keddGyöngyi
10°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Szomszédnéni és Felméri lefizethető! Várják Ponta és Johannis ajánlatát

2014. november 05. 09:35, utolsó frissítés: 2014. november 06. 14:13

Kolozsváron, majd Székelyföldön folytatódik a Showder Klub humoristáinak a Csakazértis! című kétórás előadása. Az elnökválasztás konkurenciája a humorturné!


A partiumi helyszínek után Kolozsváron, majd Székelyföldön folytatódik a Showder Klub humoristáinak a „Csakazértis” című kétórás előadása, amelyikből kiderül, hogy milyen a hétköznapi dolgok ellen lázadni.

„Rászerveztük a humorturnénkat az elnökválasztás második fordulójára, ugyanis közel szeretnénk lenni a tűzhöz, ott szeretnénk lenni, amikor a dolgok megtörténnek” – mondta Bálint Ferenc, a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagja.

„Szavazni is fogunk, természetesen arra a jelöltre, amelyiktől a jobb ajánlatot kapjuk. De itt most nem öngyújtóra, golyóstollra vagy lisztre gondolok, mert ez nekem is van. Én arra a jelöltre adom a szavazatomat, akitől egy Breiling Navitimer Montbrillant Datora karórát kapok, Szabolcs repülőjegyet szeretne Los Angelesbe a Lebowski fesztre, Péter pedig készpénzt. Szóval biztos, ami biztos, a fellépések alatt is be lesz kapcsolva a telefonunk, ha esetleg hívnának! Vorbim românește!” – folytatta.

A vadonatúj humorestben kiderül, hogy hogyan készülnek az erotikus filmek szinkronjai, hogyan kell leszokni a dohányzásról, lesz egy vetélkedő arról, hogy ki a hülye és ki nem, szóba kerül a házasság, gyerekvállalás, lehetőség lesz belesni egy tetováló szalon életébe – közel két óra nevetés várja a résztvevőket.


Ez a jelenet például nem lesz, teljesen új esttel jönnek a fiúk:„Igazi sikernek tartom – tájékoztatott Tóth Szabolcs –, hogy a turné első felében a román-magyar focimeccs alatt is volt fellépésünk, és azon is sok néző volt. Már hagyománnyá vált, hogy minden évben egy új estet mutatunk be. Ha a novemberi turnénkra is annyian lesznek kíváncsiak, mint az októberire, jövőben is fogunk turnézni, és azt már nyugodt szívvel nevezhetjük hagyományőrzőnek.”

Felméri Péter is értékelte félúton a Csakazértis! turnét: „Hogy reklámszöveggel éljek: ez az eddigi legsikeresebb turnénk, mindenhol szerettek, fergeteges volt, alig várom, hogy folytatódjon. De ha nem a marketinges beszél belőlem, akkor csak annyit mondhatok: ez az eddigi legsikeresebb turnénk, mindenhol szerettek, fergeteges volt, alig várom, hogy folytatódjon.”


Helyszínek, időpontok, jegyek:

Kolozsvár: november 11., kedd, 18.00 és 20.30, Tranzit ház (Baritiu/Malom u. 16) Jegyek: a KMDSZ székházban (Avram Iancu / Petőfi u. 21) és előadás előtt a helyszínen.

Marosvásárhely: november 12., szerda, 19 óra, Maros Művészegyüttes Előadóterme Jegyek: a Kultúrpalota jegypénztárában és előadás előtt a helyszínen.

Székelykeresztúr: november 13., csütörtök, 18.00 és 20.00, Székelykeresztúri Művelődési Ház Jegyek: a Művelődési Ház jegypénztárában és előadás előtt a helyszínen.

Kézdivásárhely: november 14., péntek, 20 óra, Vigadó Művelődési Ház Jegyek: a Vigadó jegypénztárában és előadás előtt a helyszínen.

Gyergyószentmiklós: november 15., szombat, 20 óra, City Café Lounge (Kossuth Lajos 39.) Jegyek: a City Café Loungeban és előadás előtt a helyszínen.

Csíkszereda: november 16., vasárnap, 16 óra, Szakszervezetek Művelődési Háza Jegyek: a Szakszervezetek Művelődési Házának a jegypénztárában és előadás előtt a helyszínen.

Székelyudvarhely: november 16., vasárnap, 19 óra, Tomcsa Sándor Színház nagyterme Jegyek: a színház jegypénztárában és előadás előtt a helyszínen.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS