2020. június 1. hétfőTünde
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ünnepeld az Irie Maffia 10. Szülinapját a KMDSZ Diáknapokon!

szerk. 2015. április 30. 15:50, utolsó frissítés: 2015. május 07. 12:18

A Transindex és a KMDSZ nyereményjátékán a szerencsés nyertes két belépőt kap.


Először koncertezik Kolozsváron, a 22. KMDSZ Diáknapokon Magyarország legszínesebb zenekara, az Irie Maffia. A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt az egyik legjobb magyar koncertzenekarrá nőtte ki magát, mára a fesztiválok főbb színpadain és a legnagyobb klubokban láthatjuk őket országszerte. A reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó banda igazi supergroup: nem csak a négy (!) frontember – Sena, MC Columbo, MC Kemon és Busa -, de a mögöttük álló zenekar is jócskán letett már a hazai – és nemzetközi – zenei élet színpadára.

A csapat legutóbbi albuma, a 2013-ban megjelent Nagyon jó lesz igazi slágerparádé volt: a Zene Zeng, Feeling Great, Fever In Her Eyes, Badest, Bloodshot Eyes vagy az Akkezdet Phiaival közös Livin’ It Easy mind nagy bulikedvencekké nőtték ki magukat. A lemez másfél éves ciklusát lezáró Akvárium Klubos koncerten telt ház ünnepelte a zenekarral ennek a korszaknak a lezárását.

A 2015-ös év a 10 éves jubileumé. A születésnap alkalmából egy vadonatúj album is megjelenik majd, melynek előfutára, a Jump Up című, nemrég megjelent dal és klip már most hatalmas siker. A turné 2015. április 30-án indul a Budapest Parkban, majd az egész országot körbejárva bemutatják az új lemez dalait és a régi nagy kedvenceket is az elmúlt évtizedből – és Kolozsvárra is eljutnak, ahol a 22. KMDSZ Diáknapok zárókoncertjét adják, a Bagossy Brothers társaságában.

A koncertre (és a KMDSZ diáknapos bulijaira) jegyek elővételben a KMDSZ irodában (Kolozsvár, Petőfi/Avram Iancu u. 21.) kaphatóak 10 és 18 óra között május 5-ig. Az egész hetes, minden bulira szóló bérlet 50 lej, az Irie Maffia koncertre elővételben 20, a helyszínen 30 lejért lehet jegyet váltani.

DE te most a pároddal/barátoddal ingyen is bejuthatsz a koncertre! A Transindex és a KMDSZ nyereményjátékán ugyanis a szerencsés nyertes két belépőt kap. Mit kell tenned? Válaszolj május 7-én déli 12 óráig kommentben arra a kérdésre, hogy mit kívánsz az Irie Maffiának a tizedik szülinapjára! A nyertesről sorsolással döntünk.

UPDATE: A verseny lejárt, köszönjük a kommenteket. A szerencsés nyertes Mandel Szabolcs. Gratulálunk!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS