2018. október 23. keddGyöngyi
12°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

53 ezren az UNTOLD Fesztivál első napján

2015. augusztus 01. 10:08, utolsó frissítés: 10:17


A tegnap óta Kolozsvár Románia első számú turisztikai látványossága. 53 ezer fesztiválozó vett részt az első napi koncerteken.

A résztvevők a fesztivál területére való belépés után rögtön felfedezhették a Sétatéren létrehozott Chill-zónát függőágyaival, és az UNTOLD Partnerei által szolgáltatott tevékenységeket. A meglepetést a Kolozsvár Arénában felállított főszínpad jelentette, melynek díszlete és struktúrája Romániában premiernek számít. Több mint 100 szakértő dolgozott a színpad felállításán, köztük elismert mérnökök is.

A színpad díszlete mágikus világba hívja a közönséget, amelynek segítségével négy teljes napra kiszabadulhatnak a hétköznapokból, belépve a fesztivállapotba.A színpad felépítése: 1200 négyzetméter díszlet, 306 négyzetméter képernyő, 533 projektor és fényszóró és pirotechnikai eszközök. A főszínpad csapatában olyan emberek is tevékenykednek, akik Armin van Buuren, Tiesto és Hardwell csapatának tagjai.

FEDDE LE GRAND, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE és ATB órákon át az URSUS UNTOLD Arénába gyűjtötte a fesztiválozókat. Az est fénypontját pedig DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE koncertje jelentette.

Jegyek és bérletek

Napijegyek kaphatóak még a sétatéri jegypénztárból délelőtt 10 óra és éjjel 3 óra között 150 lejért. Az UNTOLD bérletek forgalmazásának ma van az utolsó napja, kaphatóak, a jegyekhez hasonlóan, a sétatéri jegypénztárban.

További információk a fesztivál hivatalos csatornáin: www.untoldfestival.com, www.facebook.com/UntoldFestival, https://instagram.com/untoldfestival

Az UNTOLD Fesztiválról

Az Untold Fesztivált július 30. és augusztus 2. között szervezik Kolozsváron, és olyan népszerű előadókat hoz Erdélybe, mint a jelen legmenőbb electro-dance-music képviselői: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA és DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. A kolozsvári fesztivál színpadjain több, mint 150 hazai, magyarországi és nemzetközi együttes és DJ lép fel, közöttük ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Az UNTOLD Fesztivál a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozatának legnagyobb szórakoztató rendezvénye, melyet a Share Föderáció szervez a Student Plus szervezettel partnerségben.

sajtóanyag

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS