2020. február 22. szombatGerzson
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Nyerj kétszemélyes belépőt A csodálatos esernyő gyerekmusicalre!

2017. február 20. 16:10, utolsó frissítés: 2017. február 22. 17:09

Áruld el, melyik a gyermeked kedvenc gyerekdala, és együtt élvezhetitek Kolozsváron a zenés mesejátékot.


Update: A versenyünk lezárult, köszönjük a kommenteket! Ráadásul van egy jó hírünk, ugyanis a sorsolást követően ketten is nyernek kétszemélyes meghívót: Izabella Angyalosi Pokola és Kardos Emese. Gratulálunk a nyerteseknek, Facebookon értesítjük őket a további részletekről.

Bajor Andor A csodálatos esernyő c. darabját 10 évvel ezelőtt mutatta be a Csíki Játékszín. 2016 őszén felújított formát kapott a zenés mesejáték, ez lesz látható Kolozsváron, február 26-án, vasárnap 11 órától a Diákművelődési Házban.

A kolozsvári Cortina Events három éve foglalkozik gyermekeknek szóló színházi vendégelőadások szervezésével. Az eddigi, román nyelvű színdarabok után 2017 februárjában sor kerül az első magyar nyelvű előadásra is, amelyet – a tervek és az igény szerint – további előadások követnek majd.

Az előadás 4 éves kortól javasolt. A musical könnyed, játékos, vidám formában meséli el Kiss bácsi családjának találkozását a különös esernyővel: bár az esernyő valóban mágikus erővel bír, hamarosan kiderül, hogy a mindennapokban való boldoguláshoz és a családi békességhez nem varázsernyőre van szükség. A musical zenei munkatársa a jól ismert ROLE zenekar. Az előadás időtartama: 60 perc, szünet nélkül. További részletek az előadás Facebook-oldalán olvashatók.


Nyereményjátékunkban pedig egy kétszemélyes belépőt sorsolunk ki azok között, akik február 22-e, szerda 16 óráig a cikkünk alján egy Facebook-kommentben megírják nekünk, hogy melyik a gyermekük kedvenc gyerekdala. Sok sikert a játékhoz!

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS