2020. július 15. szerdaHenrik
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Nyerj kétszemélyes belépőt a kolozsvári Bëlga koncertre!

2017. április 04. 16:51, utolsó frissítés: 2017. április 06. 14:41

Írd meg egy kommentben, hogy melyik a kedvenc dalszöveged, és csütörtökön együtt bulizhatsz velük.


Update: A versenyt lezártuk, a kétszemélyes belépőt a sorsolást követően Szekeres Zoltán nyerte meg, gratulálunk! Jó szórakozást mindenkinek a Bëlga-bulin!Nagyon sokan kérték már a szervezőktől a zenekart, így végre Kolozsváron is fellép a Bëlga. Csütörtökön, április 6-án, 20 órától hallgathatjátok meg őket a Flying Circus Cluj 2.0 klubban. A koncertet az 5 éves Generáció Party szervezi, partnerük a Vibe Fesztivál további információk az esemény Facebook oldalán találhatók.

Ebből a nagyszerű alkalomból pedig nyereményjátékot hirdetünk: írd meg a cikk alján egy kommentben, hogy melyik a kedvenc Bëlga dalszöveged, idézz belőle 4 sort, és kétszemélyes belépőt nyerhetsz. A hozzászólásokat csütörtökön 14 óráig várjuk, ezt követően sorsoljuk ki a két jegyet.
Biztosak vagyunk benne, hogy nem kell nektek bemutassuk a Bëlgát, de itt és itt is olvashattok róluk. Mi legutóbb akkor írtunk a zenekarról, amikor románul is elénekelték a Szerelmes Vagyok című slágerüket: a szám 10 éves jubileumára összesen 14 nyelvre fordították le.

Itt pedig belehallgathattok a zenéjükbe:

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS