2020. január 29. szerdaAdél
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A 2016-os nevekkel jön az Untold fesztivál 2017-ben is

2017. január 23. 12:41, utolsó frissítés: 13:22

Bejelentett első előadóit az Untold Fesztivál. A 7 fellépő szupersztárral - ahogyan a közleményükben írják - a 2015-ben és 2016-ban megszokott irányvonalat követik, és Dj-ket hívtak meg. Itt lesz 2017-ben a DJ Mag által legjobb előadónak választott Martin Garrix, az Untold szinte házi előadójának tekinthető Armin van Buuren (a 4. a DJ Mag listáján) is. Rajtuk kívül a következőket jelentették be: Afrojack (10.), Axwell&Ingrosso (16.), Dimitri Vegas & Like Mike (2.), Hardwell (3.) és Steve Aoki (7.).Axwell&Ingrosso és Steve Aoki először fognak Kolozsváron koncertezni, a többiek már koncerteztek a városban, van, aki többször is fellépet már. Armin van Buurennek például mindkét koncertje nagyon emlékezetesre sikerült, először megkönnyezte a közönségét, majd tavaly virradásig tolta. A szervezők azt írják, hogy még közel 200 fellépőt fognak bejelenteni különbözőbb műfajokból.

Itt van a hivatalos bejelentő klip is:
A szervezők ugyanakkor azt is közlik, hogy január 27-én, pénteken ismét lehet bérleteket vásárolni, 10 ezer belépő lesz elérhető 18 órától. Ezeket a négynapos bérleteket akciósan 385 lej + ÁFA áron lehet megvásárolni most. Ezeken kívül napijegyek és VIP-bérleteket vásárlására is lehetőség lesz pénteken az untold.com oldalon.

A 2017-es Untold fesztivált augusztus 3-6. között szervezik meg Kolozsváron.

A mostani bejelentés egyébként nem teljesen váratlan. A szervezők elkövették azt a hibát, hogy a hivatalos bejelentés előtt már kiraktak néhány plakátot, így a hétvégén már terjedtek hírek arról a közösségi médiában, hogy kik lesznek az idei fellépők, amit a hétfői bejelentésükkel a szervezők megerősítettek. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS