2020. január 29. szerdaAdél
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Jön a Franz Ferdinand az Electric Castle-re

2017. március 21. 12:09, utolsó frissítés: 12:15

Három év kihagyás után tér vissza önálló produkcióval a Franz Ferdinand (a Sparks-szal közös, FFS néven kiadott lemez és koncertek után), az egyik leginnovatívabb indie-rock banda, és fellép az Electric Castle-en is.

A szervezők további fellépőket is bejelentettek: ott lesz az UNKLE című trip-hop projekt, a következő felállásban: James Lavelle (billentyű), Steve Weston (visuals), Keeling Lee (gitár), Jack Leonard (basszusgitár), a The Duke Spirit-es Liela Moss és az Escape-es Mike Whitford (ének), valamint Alex Thomas (dob).A houserajongóknak itt lesz ZEDD, a 27 éves orosz-német DJ és producer, aki először lép fel Romániában. A holland Paul Van Dyk, a világon legtöbbet utazott fellépő pedig a Bánffy-kastélyba érkezik először.

Idén is fellép a Dup Pistols, amely már állandó fellépőnek számít, most pedig 20 éves fennállásukat ünneplik.

Magyar fellépők is lesznek még a már bejelentettek mellett: Bohemian Betyárs, Dubapest HiFi, Infragandhi, Áfonya, Suriken, Keyser.

Az idei Electric Castle-t július 12. és 17. között szervezik meg Bonchidán. Bérletet március 23-ig 399 lejért lehet váltani. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS