2019. december 5. csütörtökVilma
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Űrverseny és templomi koncertek az idei TIFF-en

2017. április 12. 14:52, utolsó frissítés: 15:32

Bejelentettek több koncertet és különleges eseményt az idei Transylvania Nemzetközi Filmfesztivál szervezői.

A TIFF hivatalos megnyitója előtti napon, június elsején kétszer is látható lesz Christine Ott mozikoncertje, amelyben Lotte Reiniger animációi ihlette zenét játszik, Anne-Irène Kempf kíséretében.

Szombaton, június 3-án kihagyhatatlan koncertet ad a brit Public Service Broadcasting. Az indie, elektró és popzene egyvelegét archív amerikai és szovjet, az űrverseny idejéből származó felvételek kísérik vizuálisan.

Public Service BroadcastingPublic Service Broadcasting


Buster Keaton egyik mesterművét, az 1926-os A generálist a Diallèle francia trió eredeti zenéjével vetítik le a TIFF-en június 5-én.

A fesztivál alatt a kolozsvári templomokban is lesz hangversenysorozat. Június 6-án a holland Jozef van Wissem játssza el az Only Lovers Left Alive címá filmhez írt zenéjét, amellyel tavaly díjat nyert Cannes-ban. 8-án pedig Charlie Cunningham, a brit folkzene egyik csillaga koncertezik. A pontos helyszíneket később közlik a szervezők.

A jegyeket elővételben a www.biletmaster.ro oldalon és a TIFF 2017 mobilalkalmazáson keresztül lehet megvásárolni. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS