2019. november 21. csütörtökOlivér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Újabb fellépőket jelentett be a VIBE fesztivál

2017. április 28. 15:11, utolsó frissítés: 15:11

Új fellépőkkel bővül a július 6–9. között szervezett Maros-parti VIBE Fesztivál felhozatala - közölték a szervezők. A rendezvény Facebook-oldalán csütörtökön megosztott videóból kiderül: az Akkezdet Phiai, Brains, Soerii & Poolek, Péterfy Bori & Love Band is ott lesz.Rés Konrád Gergely, a VIBE fesztivál főszervezője elmondta, az 1. Magyar Klipszemle rendezői díjasát, a Budapesten élő Fazakas Fannit kérték fel a videó elkészítésére. "Azt hiszem, sikerült hitelesen megfogalmazni azt a hangulatot, amikor legszívesebben elmenekülnénk a barátainkkal egy hatalmas bulit ígérő fesztiválra a helyenként lehangolóan lepukkant lakónegyedekből” – mondta Rés.

A videó Kolozsváron készült, az alkotók igyekeztek semleges helyszíneken forgatni, hogy a koncepció bármelyik erdélyi városban megállja a helyét.

A VIBE Fesztivál március végén hirdetett szereplőválogatást, április 28-án osztották meg az első videót. További három epizód várható május-június folyamán, azokban is a VIBE-ra készülődő erdélyi fiatalok lesznek a főszereplők.

A videót a Diversity Advertising készítette. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS