2020. február 25. keddGéza
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Lehet jelentkezni az Osonó és a Művészeti és Népiskola közös Interetnikai drámatáborába

2017. május 29. 14:49, utolsó frissítés: 14:49

Az Osonó Színházműhely a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskolával közösen július 23-27. között, a zabolai Csipkésben Interetnikai drámatábort szervez 14 év fölötti magyar és román anyanyelvű fiatalok számára. A tábor részvételi díja 265 lej, a helyek száma korlátozott. A részvételi díj tartalmazza a foglalkozásokat, a szállást, napi háromszoros étkezést.

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő tábor egy intenzív együttlét az egész napot kitöltő foglalkozásokkal. Célja egy olyan lehetőséget teremteni a fiatalok számára, hogy a dráma- és csapatjátékok, személyiségfejlesztő és önismereti gyakorlatok segítségével közelebb kerüljenek egymáshoz, megismerhessék egymást és felfedezhessék a közös alkotás örömét. Az Osonó Színházműhelynek számos olyan hazai és nemzetközi projektje van, amelyben bebizonyosodott, hogy a színház, mint forma nagyszerű eszköz és lehetőség az előítéletek leküzdésére, az egymás elfogadására és a közös kapcsolódási pontok megtalálására.

A műhelyfoglalkozásokat az Osonó vezetője, Fazakas Misi rendező- drámatanár, valamint Iustinian Turcu, az idei UNITER díj debüt kategóriájának nyertese, a szebeni Radu Stanca Nemzeti Színház színésze vezeti.

Jelentkezni július 10-ig lehet az osonoszinhaz@osono.ro e-mail címen vagy a 0740578725-ös telefonszámon. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS