2017. július 22. szombatMagdolna
43°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Belendül a fesztiválszezon: az EC-re elfogytak, az Untoldra pedig az utolsó bérletek eladók

2017. május 30. 18:47, utolsó frissítés: 18:47

Úgy látszik, hogy mindenki Kolozsváron és a környékén akar fesztiválozni a nyáron. Szinte egyszerre küldött közleményt a két legnagyobb romániai fesztivál arról, hogy nem nagyon lehet már bérletet vásárolni tőlük.

Sőt, az Electric Castle bejelentése szerint elfogytak a bérleteik, több mint 20 ezer példányt adtak el, és már csak napijegyeik vannak az elmúlt öt év leglátványosabb fesztiváljára. Pedig már eddig is nagyon kitettek magukért a szervezők, de idén egy több mint 600 négyzetméteres, 8K felbontású LED-képernyő kap helyet a főszínpad mögött. Napijegyből standard és prémium kategóriásat egyaránt lehet vásárolni az Electric Castle bármelyik napjára.

A fesztivál szervezői ugyanakkor azt is bejelentik, hogy folytatják az elmúlt években megszokott gyakorlatot, és a kerékpárral érkezőknek ingyenes bérletet biztosítanak, amennyiben legalább 250 kilométert letekernek előtte. Ezzel pedig a rendezvény ökológiai nagykövetévé válnak. Azok a kerékpárosok, akik vállalják a kihívást, július 5-ig kell jelentkezzenek a szervezőknél.

Idén az Electric Castle július 12-6. között lesz megtarva, 9 színpadon több mint 200 előadó lép fel öt nap alatt. Többek között itt lesz a Deadmau5, a Franz Ferdinand, az Alt-J, Paul Van Dyk, a House of Pain, a Slaves és a Gus Gus.

Az Untold szervezőinek bejelentése szerint már csak 10 ezer bérletük van az augusztus 3-6. között megszervezett "varázslatos" fesztiválra. Ha azok is elfogynak, akkor már csak napijegyeket tudnak ajánlani a rajongóknak.

Az Untold szervezői szerint több mint 150 előadó lép majd fel a fesztiválon, többek között Afrojack, Armin van Buuren, Axwell and Ingrosso, Martin Garrix, Steve Aoki, Dimitri Vegas and Like Mike, Hardwell, Ellie Goulding, MO, Hurts, Tinie Tempah, Redfoo, Jasmine Thompson. (hírszerk.)


MultikultRSS