2020. június 1. hétfőTünde
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Belendül a fesztiválszezon: az EC-re elfogytak, az Untoldra pedig az utolsó bérletek eladók

2017. május 30. 18:47, utolsó frissítés: 18:47

Úgy látszik, hogy mindenki Kolozsváron és a környékén akar fesztiválozni a nyáron. Szinte egyszerre küldött közleményt a két legnagyobb romániai fesztivál arról, hogy nem nagyon lehet már bérletet vásárolni tőlük.

Sőt, az Electric Castle bejelentése szerint elfogytak a bérleteik, több mint 20 ezer példányt adtak el, és már csak napijegyeik vannak az elmúlt öt év leglátványosabb fesztiváljára. Pedig már eddig is nagyon kitettek magukért a szervezők, de idén egy több mint 600 négyzetméteres, 8K felbontású LED-képernyő kap helyet a főszínpad mögött. Napijegyből standard és prémium kategóriásat egyaránt lehet vásárolni az Electric Castle bármelyik napjára.

A fesztivál szervezői ugyanakkor azt is bejelentik, hogy folytatják az elmúlt években megszokott gyakorlatot, és a kerékpárral érkezőknek ingyenes bérletet biztosítanak, amennyiben legalább 250 kilométert letekernek előtte. Ezzel pedig a rendezvény ökológiai nagykövetévé válnak. Azok a kerékpárosok, akik vállalják a kihívást, július 5-ig kell jelentkezzenek a szervezőknél.

Idén az Electric Castle július 12-6. között lesz megtarva, 9 színpadon több mint 200 előadó lép fel öt nap alatt. Többek között itt lesz a Deadmau5, a Franz Ferdinand, az Alt-J, Paul Van Dyk, a House of Pain, a Slaves és a Gus Gus.

Az Untold szervezőinek bejelentése szerint már csak 10 ezer bérletük van az augusztus 3-6. között megszervezett "varázslatos" fesztiválra. Ha azok is elfogynak, akkor már csak napijegyeket tudnak ajánlani a rajongóknak.

Az Untold szervezői szerint több mint 150 előadó lép majd fel a fesztiválon, többek között Afrojack, Armin van Buuren, Axwell and Ingrosso, Martin Garrix, Steve Aoki, Dimitri Vegas and Like Mike, Hardwell, Ellie Goulding, MO, Hurts, Tinie Tempah, Redfoo, Jasmine Thompson. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS