2019. december 5. csütörtökVilma
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Új helyszíneket jelentett be a Double Rise

2017. június 01. 11:48, utolsó frissítés: 11:48

Új helyszíneket jelentett be Erdély legnagyobb összművészeti fesztiválja, a torockói Double Rise.

Az eddig bejelentett zenekarok sora számos erdélyi együttessel bővült, így együtt bulizhatunk Torockón a Bagossy Brothers Company, a Palma Hills, a sZempöl és a Koszika and the HotShots mellett, a gyergyószárhelyi Dreamland Residentsel, vagy a borszéki One More Minute-el, de az ír-kelta zenét játszó sepsiszentgyörgyi Selfish Murphy is színesíti a fesztivál zenei palettáját.

Fesztiválozóink kérésére pedig az erdélyi magyar fiatalság körében népszerű Kowalsky meg a vega is a nagyszínpad line up-ját erősíti, így a Muzsikás együttes, Quimby, Bagossy Brothers Company, Margaret Island, Kistehén, Lajkó Félix, Mary Popkids, Hiperkarma, Csík zenekar, Boban Markovic és az Ocho Macho mellett velük lesz teljes a nagyszínpad fellépőinek sora.

A tavalyi EB-sátor helyszíne idén Napozóként nyújt kikapcsolódási, és lazulási lehetőséget. Egész napos lubickolás a tóban, beerpong, koktélbár és DJ-k is lesznek. Többek között Blanilla, Snow és a Massive Fluo pörgeti a lemezeket a Double Rise szabadtéri partyrészlegén.
A torockói Unitárius Templom a klasszikus zenei produkcióknak biztosít méltó helyszínt a fesztivál ideje alatt.

A Fesztivállásbörze keretében olyan romániai cégek mutatkoznak be és toboroznak új tagokat, akik szorgalmazzák a helyi munkaerő, a frissen végzett fiatalok alkalmazását.

A Folkudvarban nappal kézműves foglalkozás, gyermekeknek szóló előadások várják a családosokat, akik Berecz András mesemondót hallgathatják.

Erdélyi fiatal alkotók interaktív és egyedi kiállításaival,színházak improvizatív előadásaival találkozhatnak majd a fesztiválozók egész Torockó területén június 29. – július 2. között. Az Irodalmi udvarban pedig idén is író-olvasó találkozó, kötetbemutató, és fiatal szerzők délutánja várja az érdeklődőket.

A kempinget a szervezők a tavalyi javaslatok alapján beköltöztették a faluba, így a nagyszínpadhoz közeli helyszínen lehet majd sátorozni.

A fesztivál újragondolt és minden igényt kiszolgáló Food Courtban lehet étkezni, hamburger, helyben sütött pizza, székely hot-dog, bogrács-gulyás lesz kapható.

Jegyeket kedvezményesen a Double Rise honlapján lehet elérni, ahol napokon belül napijegy vásárlásra is lehetőség nyílik. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS