2019. november 21. csütörtökOlivér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Két nap múlva Double Rise: addig is itt vannak a hasznos tudnivalók!

2017. június 27. 11:33, utolsó frissítés: 12:36

Csütörtökön kezdődik a Double Rise: 17 helyszínen, több mint 100 programmal várja a kikapcsolódásra vágyó fiatalokat és családokat a torockói fesztivál. Az igazán türelmetlen fesztiválozókat pedig már szerda este egy ingyenes beköltözős bulival várják 21 órától a Napozóban.

A fesztivál Kolozsvárról menetrend szerinti buszjáratokkal közelíthető meg, amely Tordán is áthalad. A busz Kolozsvárról a Horia Demian Sportcsarnoktól, Tordáról az Autogara sens vest megállóból indul, Torockóról a falu Torda felőli végében kijelölt buszmegállóból szállítja a fesztiválozókat haza. A buszmenetrend alább látható, a jegyek ára: Kolozsvárról 20, míg Tordáról 10 lej, a felszállás érkezési sorrendben történik.A szervezők szeretnék a falut minél inkább forgalommentesíteni a zavartalan szórakozás érdekében, így az autóval érkezőket arra kérik, hogy a fesztivál parkolóját használják (alább a fesztiváltérképen, illetve ide kattintva látható). A zavaróan parkoló autók fotóiból a Double Rise facebook oldalán “Szégyen album” készül.

A rendezvény idén készpénzmentes lesz, a fesztivál területén árusított ételeket és italokat tokenekkel lehet megvásárolni, melyeket a token-árusító pontoknál lehet beváltani.

A fesztiválon bankautomatával is készülnek, melyet az OTP Bank biztosít.
A tavalyi hiányosságot pótolva és a fesztiválozók kérésének eleget téve idén egy pontban dohánytermékek vásárlására is lehetőség lesz."Ugyan Torockót többek között azért is nagyon szeretjük, mert a telefonjel-mentes övezet lehetőséget ad az igazi kikapcsolódásra, de ha mégis szeretnétek hazatelefonálni, hogy minden rendben van: készüljetek Telekom kártyával, mert a szolgáltató jelerősítő toronnyal érkezik Torockóra" - írják a szervezők.

Jegyeket és bérletek csütörtök reggel 9-ig kedvezményesen lehet vásárolni a www.doublerise.ro honlapon 179, illetve 69 lejes áron. A helyszíni jegyárak: Bérlet: 209 Ron, napijegy: 69 Ron, kemping: 39 Ron. A napijegyekkel másnap déli 12 óráig lehet a fesztivál helyszíneire belépni. A rendezvény 10 év alatti gyermekek számára ingyenes.

A négy napos fesztiválbérlet a kempingjegyet nem tartalmazza. A kemping területére csak érvényes kempinges karszalaggal lehet bemenni.
(közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS