2019. december 5. csütörtökVilma
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Jessie J az Electric Castle következő nagy bejelentése

2018. március 01. 15:47, utolsó frissítés: 16:07

Napjaink egyik legsikeresebb brit előadóját, Jessie J-t és számos más előadót is bejelentett március elsején az Electric Castle fesztivál. A brit énekes mellett kiemelkedő a kétszeres Grammy-jelölt Mura Masa, aki először fog Romániában koncertezni, valamint jelen lesz a fesztiválon a dubstep műfaj egyik legerősebb képviselője Jeff Abel (Excision) is.

Jessie JJessie J
Rajtuk kívül Bonchidára érkezik a friss bejelentés szerint például az olasz The Bloody Beetroots, az elektronikus zene fenegyereke, aki máig klasszikus gitáron és zongorán komponálja számait, illetve a house-t és nu-jazzet kombináló St. Germain is.

Nagy névnek számít továbbá a háromszoros DJ Awards nyertes Richie Hawtin, valamint az elektronikus zenében veterán Groove Armada zenekar, akik mind-mind ott lesznek a július 18-22. közötti fesztiválon. Ugyanakkor fellép futurehouse meghatározó Dj-je, a francia Tchami, aki már Lady Gagának is készített zenét.

Groove ArmadaGroove Armada

Nothing But ThievesNothing But Thieves


Az alternatív rock rajongóit az igencsak fiatal Nothing But Thieves koncertjével várják idén Bonchidán, míg a kastélyban nagyon jól szóló posztrock kedvelőinek a New York-i Son Lux együttest ajánlják a szervezők. Jónak ígérkezik ugyanakkor az experimentális elektronikus zenét játszó izlandi múm, illetve a hollandiai Kensington koncertje is.

A fesztivál szervezői először jelentettek be romániai fellépőket. Visszatérő lesz Bunchidán a Subcarpați, Petre Inspirescu és a Vița de Vie is, míg először lép fel a Vunk például. Úgy néz ki, hogy a fesztivál szervezői indén is figyelnek arra, hogy magyarországi fellépőket is hívjanak. A plakát tanulsága szerint itt lesz a Halott Pénz, a Middlemist Red és a Fran Palermo is.Korábban már bejelentették a szervezők Damian Marley, a legendás reggae énekes Bob Marley fiának a fellépését. Ugyanakkor közölték azt is, hogy a fellépők között ott lesz még a London Grammar zenekar, Netsky, Valentino Khan és JP Cooper is. Továbbá a résztvevők találkozhatnak a Wolf Alice zenekarral, de bulizhatnak a The Horrors és a Northlane slágereire is.
Március elsején 399 lejért lehet bérletet váltani Mastercarddal, míg utána 429 lejt kell érte fizetni. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS