2020. július 15. szerdaHenrik
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Jó sok pénzbe fog kerülni A gyűrűk ura sorozat

2018. április 09. 12:53, utolsó frissítés: 12:53

Tavaly novemberben mi is írtunk arról, hogy az Amazon több évados tévésorozatot fog készíteni J.R.R. Tolkien epikus trilógiájának A Gyűrűk Urának univerzumából.

A Hollywood Reporter információi szerint már azt is lehet tudni, hogy a sorozat öt évados lesz és a végső költségvetés az 1 milliárd dollárt is megütheti majd.Sajtóinformációk szerint a sorozatot, amely ha minden igaz magába foglal egy spin-offot is, két éven belül elkezdhetik már forgatni és ha igazak a hírek, akkor már Peter Jacksonnal is folynak a tárgyalások.

A Reporter szerint a Gyűrűk Ura és a Hobbit trilógiák rendezője executive producerként kapna szerepet a sorozat készítésében, persze még semmi sem biztos.

Magáról a sorozatról egyelőre csak annyit lehet tudni biztosan, hogy miután Peter Jackson három nagy sikerű mozifilmet forgatott belőlük, ezért nem a Tolkien-trilógia újabb adaptációi lesznek, hanem időben A gyűrűk ura: A gyűrű szövetsége eseményei előtt játszódó teljesen új történeteket fognak elmesélni.

A sorozat gyártásáért a az Amazon Studios felel, együttműködésben a Tolkien hagyatékot kezelő testülettel, a HarperCollins-szal, valamint a New Line Cinemával. (hollywoodreporter)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS