2019. április 25. csütörtökMárk
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Ha szereted a furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokat, van egy jó hírünk

2018. november 09. 12:03, utolsó frissítés: 13:16

Megnézhető Reisz Gábor új filmjének, a Rossz verseknek az előzetese. A trailer alapján úgy tűnik, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan érzés-, zene- és hangulatvilágában készült az új produkció is, amelyet november 23-án mutattak be először az észt közönségnek, Tallinban.

A film főszereplője, Tamás, harmincas éveinek elején jár, nemrég szakított Párizsban ösztöndíjazó barátnőjével, Annával. Budapestre érve akaratlanul is számolnia kell eddigi életének visszatérő motívumaival. Szerelem, kapcsolatok, a várossal való viszony kerül most vizsgálat tárgyává, ami egyben önvizsgálat is lesz. A személyes visszatekintés által megelevenedik az elmúlt harminc év Magyarországa is. A film önéletrajzi ihletettségű fikció.Gorácz Vanda, a trailer vágója jelzi, hogy a zene ritmusa határozza meg a képeket. Reisz Gábor, aki a film társ-zeneszerzője is egyben, az előzeteshez egy jól körülhatárolható, komplett zenei anyagot segített létrehozni, olvashatjuk a HVG cikkében.

A film december 27-én kerül a magyarországi mozikba. Reméljük, hozzánk is mihamarabb is megérkezik, mert mi is szeretjük a rossz verseket. (hírszerk.)

Nyitókép: port.hu

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS