2020. január 29. szerdaAdél
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Visszatér a képernyőre Süsü, a sárkány

2019. január 21. 14:57, utolsó frissítés: 14:57

Visszatér a képernyőre Süsü, a sárkány, aki három részen keresztül fogja újra szórakoztatni a nézőket – írja a borsonline.hu. A visszatéréséről az alkotó, Csukás István beszélt a Borsnak.„Sokáig gondolkodtunk, de végül megszületett az ötlet, hogy Süsüt a mai kor gyermekei is megismerjék, miközben a korábbi generációknak is örömet szerzünk” nyilatkozta az író, aki azt is elárulta, hogy az epizódok vázlata kész, a költségvetés összeállt és talán év végére kész is lehetnek az epizódok.

Csukás a lapnak megerősítette, hogy csak Bodrogi Gyulával tudja elképzelni Süsü karakterét. Bodrogi azt mondta, álmában sem gondolta volna, hogy az életében még újra Süsünek adhatja a hangját.

„Nagyon tetszik az ötlet, ha ugyanabban a szellemiségben készítjük, mint a korábbi részeket, nem szabad ezt is digitalizálni. Ha ezt tartják, szívesen vennék részt a munkában”- nyilatkozta Bodrogi.

Csukás István azt is elárulta, hogy Süsü az első részben ellátogat az emberek földjére, a másodikban összeházasodik és megszületik a gyermeke, Süsüke, aki a harmadik epizódban a sárkányok és emberek földje után az űrbe is ellátogat.

Az egyfejű sárkány története 1976 és 1984 között 22 részen szórakoztatta a rajongóit. (borsonline.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS