2019. május 21. keddKonstantin
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Oscar-gála műsorvezető nélkül? Lehetséges!

2019. február 05. 13:09, utolsó frissítés: 13:09

Több változást ígérnek a 91. Oscar-gála szervezői, amire február 24-én (romániai idő szerint február 25-én éjjel) kerül sor a hollywoodi Dolby Theaterben. A szervezők elmondták, hogy idén a díjazottaknak mindössze 90 másodperc fog rendelkezésükre állni az elismerés megköszönésére, továbbá bizonyos díjakat reklámszünetben fognak átadni, és az is lehetséges, hogy harminc év után először a gálának nem lesz műsorvezetője.

Tavaly decemberben Kevin Hart humorista bejelentette, hogy ő lesz az idei gála házigazdája, azonban két napra rá visszalépett, mert nem volt hajlandó egykori homofób tweetjei miatt bocsánatot kérni. Az amerikai filmakadémia felszólítását azzal utasította el, hogy ő már túl van ezen, élete másról szól.

A nagyszabású eseményen idén Daniel Craig, Whoopi Goldberg, Awkwafina, Chirs Evans, Tina Fey és Brie Larson fognak átadni különböző díjakat, hozzájuk csatlakozik még Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson és Constance Wu.

Az ünnepség résztvevőinek kedden közölt listája a következő hetekben tovább bővül – közölte a szervezők képviseletében Donna Gigliotti producer és Glenn Weiss társproducer, rendező. (hvg.hu/mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS