2019. november 21. csütörtökOlivér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Lehet már jelentkezni a Meetlab art&tech pályázatára

2019. március 06. 10:32, utolsó frissítés: 10:40

A budapesti Pro Progressione kulturális szervezet és a Meetlab pályázatot hirdet a channeling » Art&Tech szakmai workshopra és előadássorozaton való részvételre fiatal, 14-36 év közötti alkotók részére. A channeling célja, hogy felkutassa és összehozza a technológiákat kreatívan használó alkotókat, és 5 szakmai workshop során körüljárja a kreatív ötletek lehetséges jövőképét, kapcsolatépítésen, tanácsadáson és kiállításokon keresztül becsatornázza az alkotókat az art&tech világ vérkeringésébe.


Határidő: 2019. március 14. 23:59:59

A jelentkező határon túli magyarok számára sikeres jelentkezés esetén a szállás és étkezés díját, valamint az utazás költségeit egyaránt fedezik a szervezők.

A workshopokon létrejött alkotásokat 2019. júniusában mutatják be a sepsiszentgyörgyi MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben.

Igény esetén a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér vezetői segítséget nyújtanak a pályázati anyag összeállításában. Keress minket bátran a 0736-063924-es telefonszámon vagy a magma@maybe.ro email címen - áll a Magma közleményében. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS