2019. december 5. csütörtökVilma
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Sic Feszt: négynapos fesztivál startol idén is Sugásfürdőn

2019. augusztus 07. 10:30, utolsó frissítés: 10:55

Csütörtökön tíz órától nyitja meg kapuit az idei SIC Feszt – Székelyföldi Szabadegyetem. A Sugásfürdőn a #egyéletérzés mottóval megszervezésre kerülő rendezvény négy napon át kínál programokat a fiataloknak, felnőtteknek és családoknak egyaránt. Az esemény részletes programja a www.sicfeszt.ro oldalon olvasható.

A fesztiválra még kaphatóak jegyek szerda délután 16 óráig a HÁRIT irodában és éjfélig a fesztivál honlapján: elővételben a négynapos jegy 30 lej, az esemény helyszínén napi jegy vásárolható 15 lejért. A Családi Napra a belépő 15 lej/fő, a 12 éven aluliak számára pedig ingyenes.


A forgalom könnyítése érdekében a szervezők ingyenes buszjáratokat biztosítanak a sepsiszentgyörgyi Kálvin térről csütörtökön és pénteken 17 órától éjfélig, szombaton és vasárnap pedig 10 órától hajnali fél négyig. Személyautók számára parkolási lehetőség a Sugásfürdőre vezető útlezárásnál lesz, onnan pedig szintén ingyenes autóbuszjárat a fesztivál helyszínére. Saját költségen taxival is fel lehet jutni a helyszínre. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS