2020. február 25. keddGéza
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Tommy Cash visszatér az Electric Castle-re

2020. február 14. 12:51, utolsó frissítés: 13:26

2019-es nagy cirkuszt kiváltó fellépése után visszatér az Electric Castle fesztiválra Tommy Cash, jelentették be a szervezők pénteken a Facebookon.

Tavaly akkor tört ki a műcirkusz az észt rapper/művész körül, amikor az EC-s fellépésén egy manele-dalt mixelt be a műsorába. Állítólag ez nem tetszett a fesztivál szervezőinek, és kiírtak a Facebook-ra: "Köszönjük, Tommy Cash, az utolsó előadásodat az Electric Castle-n!"

Később olyan véleményeket is lehetett olvasni, amelyek arról szóltak, hogy nem csak a manele miatt intettek búcsút neki, hanem mert a műsorának egy adott pontján a háttérben explicit pornográf jeleneteket vetített. Az EC szervezői végül nem tisztázták, hogy miért "tiltották ki" a zenészt.

A Vice akkor meg is kereste Tommy Casht, aki elitizmussal vádolta a szervezőket, és úgy nyilatkozott: "Nem fogok többé fellépni az Electric Castle-n, míg a szervezők nem tanulják meg, hogy jók legyenek azokhoz, akik kevésbé szerencsések, és nem fejezik be, hogy lenézzék azokat az embereket, akiknek nincs meg az ő zenei ízlés-hátterük".

Most a szervezők úgy kommentálták egy hosszú, giccsen ironikus Facebookos bejegyzéssorozat végén a meghívást, így, Valentin-nap alkalmából: a szerelmünk túl erős.

Közzétette: Electric Castle – 2020. február 14., péntek


(hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS