2018. november 21. szerdaOlivér
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A CokeLive Félsziget vezeti a jegyeladási toplistát

2009. május 05. 14:20, utolsó frissítés: 14:20

Első helyen áll az Eventim.ro hálózat jegyeladási toplistáján a CokeLive Félsziget fesztivál, alig egy héttel a belépők piacra dobása után. A rendezvényre elővételben 199 lejért lehet bérletet váltani (ez a három teljes napot és a nulladik napot is magában foglalja), a napijegyek 80 lejbe kerülnek elővételben. A helyszínen bérlet 240, napijegy 100 lejért váltható.

A belépőket az Eventim nemzetközi hálózatában lehet beszerezni: a Germanos üzlethálózatban, online az Eventim.ro oldal'n, illetve az Eventim.ro más kirendeltségeinél is. A Marosvásárhelyen, július 23-26. között megszervezendő nemzetközi fesztivál három teljes napja mellett gazdag zenei programot kínál a július 23-I nulladik nap is.

Az eddig bejelentett sztárfellépők: a világ elsőszámú dj-je, a holland Tiesto (július 24.), a rockzenét megújító amerikai Nine Inch Nails (július 25.) és minden idők legnépszerűbb elektronikus zenekara, a brit The Prodigy (július 26.) mellett további meghívottak neveit hozták nyilvánosságra a szervezők.

Július 24-én Layo Paskin és Matthew Benjamin, azaz a London éjszakai életében kulcsfontosságú szerepet betöltő Layo&Bushwacka! duóval partizhatnak hajnalig a tech house és a breakbeat kedvelői. Július 25-én egy újabb hírneves duó, az osztrák Kruder & Dorfmeister egyik fele, a Tosca duóban is tevékenykedő downtempo-nagymester Richard Dorfmeister lesz a fesztivál vendége.

A fesztivált egy visszatérő vendég búcsúztatja: július 26-án a hajnali órákig tart majd Goldie szettje. A világ legelső drum and bass világsztárja a kilencvenes évek első felétől a műfaj legnagyobb neve, az általa alapított kiadó, a Metalheadz pedig mindig is a dnb fellegvárának számított. Az aranyfogú dj a mai napig a legnagyobb dnb partik elmaradhatatlan fellépője.

A fesztivál új helyszíneként, új koncepcióval jelentkezik idén a Coke Terasz: itt a román és magyar alternatív szcéna legnagyobb nevei mellett az esti órákban nemzetközi zenei csemegékbe is belekóstolhat majd a közönség, éjszaka pedig fergeteges szabadtéri partik veszik kezdetüket a konvencióktól távol álló lemezlovasokkal.

A Sziget Management és a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) által szervezett, Marosvásárhely és Maroszentgyörgy polgármesteri hivatala által támogatott CokeLive Félsziget legfrisseb híreit a rendezvény honlapján lehet követni. (a CokeLive Félsziget közleménye)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS