2018. november 17. szombatHortenzia, Gergő
-4°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Négy új albumot ad ki nyárig a Bëlga

2010. február 06. 14:23, utolsó frissítés: 14:23

Négy új stódióalbummal is jelentkezik idén a Bëlga: az együttes márciustól júniusig minden hónapban kiad egy-egy lemezt. Honlapjuk szerint az első kettő koncept album lesz, előbbi a politikáról, illetve a választásokról szól, a második pedig egyfajta oktatási segédanyag. Májusban "klasszikus" Bëlga-anyag várható, míg a sorban az utolsó lemez "csak a koncepció végső kútba hajítása végett nevezhető koncepciónak".

"A politika szűz terep nekünk. Még nem írtunk kifejezetten politikai számokat, pedig a téma az országban hever. A lemez egyébként nem 100% politikai témájú, olyan értelemben, hogy nem csak a politikusokról szól, hanem az őket választók egyes tulajdonságairól is" - olvasható az együttes honlapján.

A négy lemez mindegyike ingyen letölthető lesz az oldalról, de megjelenik CD-n is. "A részletek februártól derülnek majd ki. Mind a négy lemez más helyzetgyakorlat kíséretében fog megjelenni. Az elsőhöz, a politikai lemezhez csak koncerteken lehet majd hozzájutni, kb. 400 forintért, limitált példányban, pont egy aranylemeznyiben. Aki szeretne egyet, annak március-áprilisban el kell fáradnia valamelyik koncertünkre. A többiről most még nem beszélünk" - áll az előzetesben. (est.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS