2018. november 16. péntekÖdön
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Viselkedj úgy, mint egy Bush! – interneten az életrajzi film trailere

2008. július 30. 10:22, utolsó frissítés: 2008. július 31. 16:56

"Mikor lesz ennek vége? Bulizol? A farkad után futsz? Részegen vezetsz? Mit képzelsz, ki vagy te, egy Kennedy? Te egy Bush vagy, viselkedj is úgy!" – korholja az idősebb Bush elnök a fiát Oliver Stone W. című életrajzi filmjének trailerében, ami az októberi bemutató előtt a héten felkerült a hálóra.

Az életrajzi dráma úgy tűnik, nem iparkodik előnyös oldaláról bemutatni az ifjú George W. Busht, akit Josh Brolin (Nem vénnek való vidék) alakít. A filmmontázs záró képsora is szatirikus hangvételre utal, mikor a már mákos hajú, elnökké lett Bush-utódot és stábját játszó színészek seregszemléjéhez a What a Wonderful World című örökzöld slágert használja aláfestésül.

Nem lehet tudni, hogy mekkora hatása lesz, ha egyáltalán lesz az elnökválasztás előtt három héttel a mozikba kerülő produkciónak a szavazás kimenetelére, de a demokraták által a Bush-politika folytatójaként beállított republikánus jelölt John McCainre feltehetően nem vet majd jó fényt – értékelte a CBS News honlapján megjelent cikk. A W. című film október 17-én kerül az észak-amerikai mozikba. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS