2020. július 15. szerdaHenrik
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Folytatódnak Némó kalandjai: jön a rajzfilm második része

2012. július 19. 09:55, utolsó frissítés: 10:20

Folytatódik az utóbbi évtized egyik legkedveltebb rajzfilmje, a Finding Nemo (Némó nyomában) című 2003-as alkotás – értesült a Deadline filmes portál, amely szerint a második részt Andrew Stanton rendezi.

A honlap úgy tudja, hogy a Pixar stúdió már meg is egyezett a szakemberrel, aki annak idején épp a Finding Nemo révén érdemelte ki első Oscar-díját. A filmest később a Wall-E című alkotásáért is díjazta az amerikai filmakadémia.A Finding Nemo első része szeptemberben háromdimenziós változatban tér vissza a mozikba. Az animációs mű annak idején világszerte 900 millió dolláros jegybevételt hozott a gyártónak.

A második rész forgatókönyvét Victoria Strouse írja. A The Hollywood Reporter értesülése szerint a film azonban várhatóan csak 2016-ban kerül a mozikba.

– A folytatásoknak mindig rossz szájíze van, még soha nem csináltam egyet sem – mondta Andrew Stanton nemrégiben a ComingSoon.net portálnak. – Mindazonáltal nem vagyok ellene, ha olyan a történet, amelyet szeretünk és szeretnénk elkészíteni.

Stanton a közelmúltban nagy bukást élt meg a John Carter című alkotással, a film világszerte elmaradt a várakozásoktól, költségvetése ugyanakkor tetemes – 200 millió dolláros – volt. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS