2018. november 17. szombatHortenzia, Gergő
-3°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kecsevecse: új bemutató az M Studionál

2013. február 04. 16:30, utolsó frissítés: 16:30

Február 9-én, szombaton kerül sor az M Studio legújabb, Kecsevecse címet viselő bemutatójára. Az előadást az M Studiónál hagyománnyá vált "Rendezd magad" program keretében Veres Nagy Attila, a társulat alapító tagja rendezte. A Dávid Péter által rendezett Születésnap és a Szekrényes László rendezésében létrejött MDV című előadások után most Veres Nagy Attilát ismerheti meg új oldaláról a közönség.

Az előadássorozat célja, hogy az M Studio színészei egyénileg, rendezőként is bemutatkozzanak, illetve, hogy a mozgásszínházi elemek felhasználása mellett a saját ötletek és elképzelések is színpadra kerüljenek.Az előadás két magányos figura találkozását és előbb kíváncsi, majd kegyetlenségbe torkolló játékát mutatja be. A 45 perces előadást a közönség állva tekinti meg.

A bemutatóra február 9-én este 7-től a Tamási I, 10-én a Tamási II bérleteseket várják, akik az M Studio bemutatóit a Tamási Áron Színház bemutatói mellett bónuszként, ingyenesen tekinthetik meg. Az előadás helyszíne az Új Stúdióterem. A bemutatóra a szabadon maradó helyek függvényében a helyszínen lehet jegyet vásárolni. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS