2020. április 5. vasárnapVince
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Fellép a Foo Fighters a Glastonburyn

2015. február 20. 13:00, utolsó frissítés: 13:00

A Foo Fighters fellép a Glastonbury fesztiválon, a hírt az együttes énekese a neves NME zenei díj átvételekor videoüzenetben jelentette be - írja a BBC.

A június 24. és 28. között rendezendő zenei fesztiválon a Foo Figthers a pénteki nap (június 26.) fő fellépője lesz. Az együttes az első nagy név, amely hivatalossá vált a fesztivál fellépői közül.

A hírt Dave Grohl énekese a brit NME (New Musical Express) zenei lap díjátadójára küldött videoüzenetben tette közzé. A zenekar az év legjobb nemzetközi együttese címet nyerte el, ám az énekes nem tudott személyesen megjelenni az eseményen."Találkozunk a nyáron egy nagy szabadtéri fesztiválon. Még senki sem tudja, hogy mi is fellépünk. A Glastonburyről van szó" - üzenete a zenész a rajongóknak.

A bejelentést megerősítette a fesztivál egyik szervezője, Emily Eavis is, aki a világ egyik legjobb koncertegyüttesének nevezte a Foo Fighterst.

Az idei Glastonbury fesztiválra még tavaly októberben, percek alatt kelt el az összes jegy, holott a zenei programról akkor még semmit nem lehetett tudni. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS