2019. április 19. péntekEmma
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Werner Herzog és David Lynch horrorfilmet forgat

2009. február 11. 10:27, utolsó frissítés: 10:27

Werner Herzog német filmrendező David Lynch bábáskodásával vágott bele egy brutális pszichothriller forgatásába. A My Son, My Son, What Have Ye Done (Fiam, fiam, mit tettél?) című produkció forgatókönyve megtörtént eset feldolgozása. Egy San Diegó-i férfi zavarodott elméjében többek között egy Szophoklész-tragédia pergett le, ami oda vezetett, hogy kegyetlenül lemészárolja édesanyját egy karddal.

"Mindig is akartam készíteni egy horrorfilmet, de nem véres baltákkal vagy láncfűrésszel. Az ismeretlen félelem sokkal jobban hatalmába tudja keríteni az embert" - idézte a rendezőt a The Hollywood Reporter honlapja. A német filmes munkáját David Lynch segíti executive producerként.

A forgatás az elmúlt hetekben kezdődött, a főbb szerepekben Michael Shannon, Willem Dafoe, Chloe Sevigny, Michael Pena, Brad Dourif és Bill Cobbs láthatók majd. A 66 éves Herzog a minap fejezte be Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans című filmjét, ami Harvey Keitel nagyszerű akciófilmjét, az 1992-ben bemutatott Bad Lieutenant-t (Mocskos zsaru) gondolta újra. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS