2018. október 17. szerdaHedvig
13°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Rengeteg újdonságot jelentettek be a szervezők az idei EC-re

2016. július 06. 18:59, utolsó frissítés: 21:19

Több fontos újdonságot is bejelentettek szerdán az Electric Castle szervezői, többek között máshol lesz a fesztivál bejárata, illetve ahogyan azt várni is lehetett, a nagyszínpadot is elköltöztetik a mező végébe. A fesztivál elrendezésével kapcsolatos további újdonságok a térképről olvashatóak le:


A térkép nagyban itt érhető el.

A szervezők további bejelentései:

- Idén két különböző úton közelítik meg a buszok és az autók a fesztivált, így már kevésbé akadályozzák egymást a haladásban. Az autók a Válaszutat Bonchidával összekötő kerülőúton közelíthetik meg a fesztivált, míg a buszok a klasszikus útvonalat használhatják.

- Azoknak, akik a faluban kapnak szállást, speciális belépési engedély szükséges a házigazdától, hogy az autó nála marad.

- A fesztivál alatt külön csapat irányítja majd a közlekedést, az ő jelzéseiket kell figyelni az autóval érkezőknek.

- A szervezők egy 4000 férőhelyes parkolót építettek, ahová 15 lejbe kerül egy belépés. Az Electric Castle applikáció el is vezet hozzájuk.

- Július 13-án déltől lesznek buszjáratok folyamatosan egészen a fesztivál végéig, július 18-ig. Az indulás a Horia Demian Sportcsarnoktól lesz, jegyet 7 lejért lehet vásárolni.

- A fesztivál ideje alatt a legtöbb arra közlekedő vonat is megáll majd a bonchidai állomáson. Július 18-én a Kolozsvár-Bukarest járaton pótkocsik is lesznek.

- 12 éves kor alatt minden gyereknek ingyenes a fesztivál, de szükséges a felnőtt kíséret hozzá. A fogyatékkel élő személyek számára is ingyenes a fesztivál, amennyiben a hatóság által kibocsájtott igazolással tudják bizonyítani a hátrányos helyzetüket. Azok a fogyatékkal élők, aki szeretnének részt venni a fesztiválon a contact@electriccastle.ro címen kell jelentkezzek. A fogyatékkal élő kísérői 50 százalékos kedvezményt kapnak.

- A fizetős karkötő feltöltéséhez szükséges fiókot már létre lehet hozni az Electric Castle oldalán. Ezen keresztül közvetlenül bankkártyáról is fel lehet tölteni a fizetésre használt karkötőt. Ráadásul, ha Mastercard vagy Maestro kártyáról töltöd fel, akkor még VIP belépőt is nyerhetsz. Azok, akik nem hoznak létre ilyen fiókot vagy nincsen kártyájuk, a fesztivál területén erre kijelölt pontokon tölthetik fel a karkötőjüket.

- A szervezők azt tanácsolják, hogy az összes szabályért és útmutatásért érdemes letölteni az Electric Castle applikációját vagy felkeresni a honlapot. Ígéretük szerint az EC alkalmazása lesz a fesztiválozók leghasznosabb útmutatója, amellyel nem csak a saját programodat állíthatod össze, hanem segít a barátok/ismerősök megtalálásában is, illetve éjszaka az autó és a sátor megtalálásában is segíthet. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS