2020. február 25. keddGéza
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szerzői könyvkiadás már Erdélyben is: megjött a Publio

2016. szeptember 12. 13:01, utolsó frissítés: 13:03

Magyarország legnagyobb szerzői könyvkiadással foglalkozó könyvkiadója, a Publio elindította határon túli magyarok részére a könyvkiadási szolgáltatását.

A Publio 5 éve indult Magyarországon. Az indulás óta több mint 1600 címet jelentettek meg közel 1000 szerzőtől. A Publio Kiadó azért jött létre, hogy mindenki számára megnyissa a szerzővé válás útját. Támogatást nyújt abban, hogy bárki létrehozza elektronikus és nyomtatott könyveit, széles ismertségre, méltányos szerzői honoráriumra tegyen szert.
A kiadónál megjelent könyvek többször vezették már az ekönyves sikerlistákat és többet első könyves írói díjra (Margó-díj) jelöltek.

A könyvkiadás online módon a kiadó honlapján keresztül történik, akár ingyenesen is. A Publio nem válogat a megjelentethető művek közül, mindenkinek lehetőséget biztosít a megjelenésre és az értékesítésre.

A megjelent könyveket a világ legnagyobb áruházaiban közel 20 könyvértékesítő partnernél értékesíti, többek között a Líra, Libri, Bookline hálózatában és az Apple, Google könyváruházakban.

A kiadó honlapja a www.publiokiado.ro/ címen érhető el. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS