2020. november 25. szerdaKatalin, Katinka
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Novellapályázat: Kávé és múzeum

2011. január 05. 17:39, utolsó frissítés: 17:41

Pályázattal ünnepeljük A fekete leves - a kávéfőzés története című, a székelyföldi múzeumok együttműködésében megvalósuló vándorkiállítást. A díj: kapszulás kávéfőző gép és kávé.


Van, aki számára reggeli koffeinbomba, van, aki kedvtelésből szürcsölgeti, és van, aki elkészítésének, tálalásának és fogyasztásának végtelen kombinációját ismeri. Egyszerre tud mindennapi és a napi rutinból kizökkentő lenni: ez a kávé.


Kedvenc italunk tiszteletére novellapályázatot hirdetünk Kávé és múzeum címmel. Maximum 15.000 karakternyi írásokat várunk, a téma kötetlen, de kapcsolódnia kell a megadott címhez. A novellákat az ugyelet@transindex.ro címre várjuk január 31-én éjfélig.

A szerkesztőség által legjobbnak tartott írás szerzője 200 euró értékű ajándékot: kapszulás kávéfőző gépet és kávét kap ajándékba a Julius Meinl jóvoltából. A legjobb írásokat közöljük a Transindexen.
A Csíki Székely Múzeumban már decemberben megkezdődött kedvenc italunk ünnepe, és A fekete leves - a kávéfőzés története című kávétörténeti kiállítás az év során Székelyudvarhelyre, Gyergyószentmiklósra, Sepsiszentgyörgyre és Marosvásárhelyre is eljut.

>> Hogyan röpített 40 asszonyt a hetedik mennyországba a próféta? >>


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS