2021. március 9. keddFranciska, Fanni
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Legyél a Transindex riportere vagy fotósa a Félszigeten!

2012. augusztus 17. 12:45, utolsó frissítés: 12:45

Nyerj kétszemélyes belépőt Románia legnagyobb fesztiváljára, és tedd fel kérdéseidet kedvenc előadódnak, vagy fotózd le a legjobb pillanatokat! A Transindex a csapatába vár.Riportereknek:

Két legyet üthetsz egy csapásra, ha benevezel versenyünkbe: nemcsak ingyen bulizhatsz társaddal Románia legnagyobb fesztiválján, hanem közel kerülhetsz kedvenc előadódhoz is! A Transindex tudósítócsapata arra vár, hogy elkápráztatóan zseniális és mélyreható kérdéseiddel hozzájárulj ahhoz, hogy elkészüljön az idei Félsziget legjobb interjúja.
Amit tenned kell: hétfőn, augusztus 20-án délelőtt 10 óráig írd meg kommentben, hogy melyik előadóval szeretnél interjút készíteni, és sorolj fel három kérdést, amit feltennél neki! Fontos: kommenteléskor valós mailcímet adj meg, ugyanis a nyertest ezen az úton fogjuk értesíteni.

Fotósoknak:


Neked is két jegy ütheti a markod, ha te küldöd be a legjobb, koncerten vagy fesztiválon készült fotót a versenyünkbe! A fotókat a jatek@transindex.ro címre várjuk kedden, augusztus 21-én 12 óráig. A nyertes a sajtófotósokhoz hasonlóan a kordon előtt fotózhat az általa választott koncerteken, de nem kell a fellépőkre szorítkoznia. Az általa készített fotókból álló összeállítást naponta közölni fogjuk a Transindexen a Félsziget ideje alatt! A versenybe beküldött fotókat közzétesszük a Transindex facebook oldalán.

Eredményhirdetés: kedden, augusztus 21-én.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS