2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Fesztivállatok: indul a Félsziget warm up-party sorozata a Bulgakovban

2013. április 16. 17:48, utolsó frissítés: 2013. április 19. 14:38

Április 20-án debütál, majd minden szombaton jelentkezik a bemelegítő partisorozat, ahová sztár DJ-k is érkeznek majd, és még fesztiváljegyet is nyerhetsz!


Szombaton, április 20-án debütál a Félsziget fesztivál bemelegítő partisorozata a Bulgakovban, Fesztivállatok címen. Ezután minden szombaton 23 órától hajnalhasadásig rophatod, hogy a Félszigetre kellő hangulatba kerülj.

A Félsziget fesztivál kezdetéig tartó eseménysorozaton a hazai lemezlovasokon kívül olyan sztár DJ-k lépnek föl, mint Dublic, Ludmilla, Metha vagy Wondawulf, és szabadtéri meglepetés-koncertekre is sor kerül. Itt meghallgathatod és a karaokén elénekelheted a Félsziget elmúlt évtizedének legnépszerűbb számait és ízelítőt kapsz az idei meghívottak produkcióiból is.Az első partin Dodo warm-upja után Goranga és DJ Hunay nyomatja, Gumizolex-szel meg karaokéban melegítheted a hangszálaidat a Félsziget fesztivál idei fellépőinek dalaira.
A Fesztivállatok nemcsak parti, hanem Félsziget-bérletet is hozhat számodra! Mit kell tenned?

A. terv (az első 2 beugróra)

1. Lájkold a Bulgakov & Macskaház oldalát
2. Oszd meg nyilvánosan az eseményt azzal a szöveggel, hogy “Nyerj egyhetes Félsziget belépőt!”
3. Hívd meg 100 ismerősödet!
4. Tedd ki cover fotónak a Félsziget Warm Up Party borítóját (az esemény legfelső posztjában találod, vagy ide kattintva.)
5. Írd ki az esemény falára, hogy “FESZTIVÁLLAT VAGYOK!”

Sorsolás az esemény napján este 8-kor.

B. terv (a második 2 beugróra)

Érkezz meg 12 előtt a partira. Éjfélkor 1 hetijegyet sorsolnak ki! Vagy pedig partizz hajnalig: 4-kor még egy hetijegy kerül kisorsolásra!


Fotó: Nejron Photo via Shutterstock

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS