2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megvan a nyertes a Kolozsvári Broadway vasárnapi előadására!

2014. január 03. 12:37, utolsó frissítés: 2014. január 04. 12:44

A december 31-én elhangzott világhírű musical- és operettrészleteket nagy tapssal és lelkesedéssel fogadta a teltházas közönség a Kolozsvári Magyar Operában. Az előadás újból megtekinthető január 5-én 18 órától.


A december 31-i szórakoztató előadásban elhangzott világhírű musical- és operettrészleteket nagy tapssal és lelkesedéssel fogadta a teltházas közönség a Kolozsvári Magyar Operában. Az előadás újból megtekinthető január 5-én 18 órától.


A színészek, énekesek, táncosok, kórus, és zenekar közreműködésével létrejött előadás egyik kuriózuma Ledenják Andrea divattervező színes és ötletes jelmezei. Bordás Attila és Rusu P. Gabriella koreográfiája valamint Tóth Márton színpadképe dinamikussá, élvezetessé és rendkívül látványossá teszik a Kolozsvári Broadway-t, amelyet Gombár Annamária rendezett.


Olvasóink között kisorsolunk két jegyet a vasárnapi előadásra. A kérdés, amelyre kommentben válaszolni kell: nevezz meg egy olyan musicalt vagy operettet, amelyből részlet látható a Kolozsvári Magyar Opera szilveszteri műsorában, a Kolozsvári Broadwayben (ebben segítségetekre lehet az intézmény honlapja és Facebook-oldala, ahol máris rengeteg fotó látható a bemutatóról). Határidő: január 4, déli 12 óra.


UPDATE: A nyereményjátékot lezártuk, köszönjük a hozzászólásokat! A szerencsés nyertes az Edith Raduly Facebook-felhasználójó olvasónk, a nyereménye két belépő a Kolozsvári Broadway vasárnapi előadására.Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS