2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Erdélyi animációs filmesek gyűjtenek projektjükre az Indiegogo-n

B. P. E. 2018. február 22. 17:41, utolsó frissítés: 17:41

Intim ski-fi videóklipet készítenének, és a vizuális terv ígéretesnek tűnik.


Egy animációs videoklip elkészítésére próbál közösségi támogatást szerezni két erdélyi fiatal, Hátszegi Zsolt filmes és Tücske grafikus egy videókliphez készítenek animációt, és arra gyűjtenek pénzt, hogy azért mégse legyen ez ingyenmunka. Persze azt is hozzáteszik, hogy az elkészült művel más erdélyi animációsokat is bátorítanának arra, hogy hasonló minőségű munkákat készítsenek. Egyébként nem kérnek sokat, mindössze 500 eurót szeretnének (minimum) összegyűjteni, amelynek a fele egy hónappal a határidő előtt már össze is jött.

Az „intim ski-fi” történetük főszereplője a Heather nevű űrhajós lány, aki gyakorlatilag beleszeret az általuk felfedezett bolygó-entitásba, miközben annak furcsaságait tanulmányozza: a szilárd felhőket, amelyekből kristályok lógnak, a növényszerű felhőket, a lebegő sztalaktitokat.

Terveiket Hátszegi Zsolt adja elő ebben a videóban, amelyben kapunk egy kis ízelítőt a látványvilágból is:De ami ennél fontosabb: itt az Indiegogo oldala, ahol adományozhattok, cserében pedig az animáció képi világát visszaadó képeslapokat vagy akár posztereket kaphattok, sőt, még a stáblistára is felkerülhettek!

(a címoldali képen részlet az animációból)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS