2021. január 21. csütörtökÁgnes
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Még nincs vége a nyárnak: téged is vár a marosvécsi kastély!

hirdetés 2018. augusztus 30. 15:38, utolsó frissítés: 15:38

Ha fiatal szakértő vagy egyetemista vagy, és szeretsz együtt dolgozni más szakemberekkel, akkor jelentkezz szeptember 5-ig a III. Kastély FORMULA táborba! (x)


Szeptember 10. és 16. között az irodalmi és történelmi vonatkozásokban gazdag marosvécsi Kemény-kastély hosszútávú fenntarthatóságára és közösségi felhasználására szeretnénk javaslatokat megfogalmazni és kidolgozni.

A hatnapos tábor célja, hogy különböző szakterületen tanuló és dolgozó fiatalokat hozzon össze, az agronómiától a közgázon át a dizájnig, hogy minél több nézőpontból világítsanak rá egy lehetséges megoldásra, együtt gondolkodjanak és együtt tervezzenek. A táborban résztvevők kamatoztathatják szerteágazó tudásukat, és megtanulják ötleteiket innovatív és hatékony megoldássá, szolgáltatássá formálni.A táborban a design thinking tervezésmódszer segítségével kreatív, innovatív megoldások kidolgozása lesz a cél. A résztvevők szakértő csoportvezetők irányításával foglalkoznak az épülettel és környezetével, környezetkímélő technikai megoldásokkal, lehetséges programokkal, online és offline kommunikációval, szervezeti és gazdasági működési modellekkel.


A táborba 30 fiatal jelentkezését várjuk, a részvétel ingyenes, szállást és étkezést biztosítunk. Felső korhatár 30 év. Jelentkezni a következő linken lehet (a jelentkezés még nem jelent automatikus részvételt, minden jelentkezőnek visszajelzést küldünk). A Facebook-esemény itt érhető el.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 5., szerda 21:00 óra.

Visszaigazolás: 2018. szeptember 6.A Kastély Erdélyben program korábban két FORMULA tábort szervezett már: a gyalui Rákóczi-Bánffy várkastély, valamint az alsórákosi és a vargyasi kastélyok fenntartható fejlődésére dolgoztak ki modelleket a résztvevők.

A tábor a romániai Országos Kulturális Alap/Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) támogatásával valósul meg.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS