2020. szeptember 23. szerdaTekla
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Behind the screen címmel kilencedik alkalommal szervezik meg a Kommunikációs Napokat Kolozsváron

2017. november 28. 10:51, utolsó frissítés: 10:53

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet végzős hallgatói kilencedik éve minden decemberben megszervezik a Kommunikációs Napokat. A 2017-es szakmai konferenciát december 7-9. között szervezik meg a kar székhelyének, 101-es termében, Behind the screen címen.

Az idei Kommnapok egy tematika köré épül, ami nem más mint a televízió. Ezen
belül pedig szó lesz a műsorszerkesztésről, reklámkészítésről, nyilvános megjelenésről, médiában való tevékenykedésről, ezen kívül néhány kulisszatitkot is megtudhatunk majd.

Az előző évekhez képest teljesen új tematikával jelentkeznek a szervezők, szerettek volna valami olyan témával foglalkozni, ami mindennapi életünkben jelen van és meghatározza a világról alkotott képünet.

Az előadások a televíziózás köré épülnek, tárgyalva ennek alakulását a kezdetektől napjainkig, valamint szerepét a mai társadalomban.

Az előadásokon szó lesz ismert magyarországi sorozatokról, mint a Terápia vagy az Aranyélet sorozatok üzenetéről és fontosságkról.

Emellett, a televíziós műsorszerkesztés  rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk tapasztalt szakemberektől, akik több éve a képernyő mögött dolgoznak. Több magyarországi és romániai országos TV csatornától is jelen lesznek szerkesztők, műsorvezetők.

A konferencia kétnyelvű, román és magyar nyelven egyaránt zajlanak előadások, ismert külföldi és belföldi meghívottakkal. A kétnapos rendezvényre a belépés ingyenes, előzetes regisztráció egy online űrlap kitöltésével lehetséges.

A szervezők szeretettel látnak minden kedves érdeklődőt, december 7-9-én, Kolozsváron, a Politika, Közigazgatás, és Kommunikációtudományi Kar épületében (Zápolya/G-ral Traian Moșoiu utca, 71. sz.). (Közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS