2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Bejelentette első idei fellépőit a Double Rise

2018. január 16. 16:45, utolsó frissítés: 17:33

A torockói Double Rise Fesztivál harmadjára csalogatja ki a kettős napfelkeltét a Székelykő mögül zenével, izgalmas programokkal, hajnalig tartó bulikkal!

Az előző két év sikerei és visszajelzései alapján az irányvonal változatlan marad, azonban számos jelentős újításra, változtatásra lehet számítani. Az eddig megszokott időpont is módosult, így idén június 27-30 között (szerdától-szombatig) vehetik át a napfelkelők a fesztiválbirodalmat.

A fesztiválozók számának évről évre tapasztalható növekedése a fesztiválhelyszín újragondolására ösztönözte a Double Rise megálmodóit, így az idei évben látványos infrastrukturális fejlődésekre, változásokra lehet készülni!

Az összművészeti és kulturális programok sokasága mellett idén is egy erős zenei vonalra készülhetnek az erdélyi fiatalok, hiszen kedvenceiket hozza a Double Rise Erdélybe.

A tavalyi év egyik legkedveltebb nagyszínpados koncertje a Hiperkarma nevéhez köthető, így ők idén is bulit csapnak majd a Székelykő lábánál!

Újra köszönthetjük az első Double Rise-on feltűnt Kerekes Bandet az idei év line up-ján, de a Folkudvar állandó házigazdái a Tokos zenekar sem hagy minket muzsikaszó nélkül, a lemezeket pedig többek között Shiver, a Massiv Fluo vagy épp Peter Jabin pörgeti majd az éjjeli baglyoknak.

A Lovasi 50+1 a Kispál és a borz és a Kiscsillag zenekarok frontemberének teljes életművét felölelő koncerten Lovasi András a két zenekar tagjaival közösen varázsol egy igazán egyedi estét Torockóra.

Nem kerülte el a szervezők figyelmét a tavalyi év egyik legizgalmasabb zenekari sikersztorija a Lóci játszik szárnyalása sem, így a magyar zenei piac egyik legérdekesebb színfoltja idén Torockón fújja a talpalávalót!

A szintén nagyon tehetséges és fiatal Soulwave tavaly robbant be a magyar könnyűzenei életbe, Kalandor című daluk A Dal 2017 döntőjébe repítette a zenekart, idén pedig a Double Rise-on mutatkoznak be a közönségnek!

A fellépők listája közel sem végleges, folyamatosan frissülő információkért, hírekért kattints a facebook.com/doublerise oldalra! 😊

Addig is hangolódj a fesztiválra a tavalyi összefoglalóval:

Február 1-ig még kedvezményesen lehet hozzájutni a fesztivál Early Bird/Party fecske jegyeihez, mindössze 189 lejért ITT

Jegyértékesítési pontok:
Kolozsvár, Bulgakov Kávéház

Nagyvárad, Moszkva Kávézó

Csíkszereda, Grund

Sepsiszentgyörgy, Zöld Kafka
(Közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS