2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Hatodik alkalommal szervezik meg a HolnapUtán Fesztivált Nagyváradon

2018. február 05. 13:55, utolsó frissítés: 13:56

Klasszikus színművek kortárs feldolgozásai szerepelnek a VI. HolnapUtán Fesztivál programjában: a nagyváradi Szigligeti Színház által szervezett eseménysorozatra idén március 20-25. Között kerül sor.

A hatnapos találkozó célja, hogy fórumot teremtsen pályakezdő színházi alkotók számára.

Tizenegy társulat előadása, a Kárpát-medencei magyar színművészeti főiskolák workshopja, illetve számos összművészeti kiegészítő tevékenység fémjelzi a VI. HolnapUtán Fesztivál programját, amelynek keretében olyan neves hazai és magyarországi színházak látogatnak el Nagyváradra, mint a budapesti Katona József Színház, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház, a székesfehérvári Vörösmarty Színház, a Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház, a Duna Táncműhely, vagy a kolozsvári Váróterem projekt.

Az előadásprogramot négy főiskola – a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem, a kolozsvári BBTE Színház és Televízió Kar, a Kaposvári Egyetem, illetve a Színház- és Filmművészeti Egyetem –, illetve a házigazda Szigligeti Társulat produkciói gazdagítják.

Az előadásokra jegyek és bérletek február 9-étől válthatók a színház jegypénztárában hétfőtől péntekig 14-19 óra között, illetve egy órával az előadások előtt, valamint online, a biletmaster.ro oldalon.

További információk a színház és a fesztivál honlapján illetve Facebook-oldalán kaphatók. (Közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS