2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Westerosból egy messzi-messzi galaxisba visz az út: a Trónok harca alkotói Star Wars-filmeket fognak gyártani

2018. február 07. 10:34, utolsó frissítés: 11:14

A Trónok harcai alkotói, David Benioff és D. B. Weiss Star Wars-filmeket fognak készíteni - jelentették be kedd este.

A starwars.com közleménye szerint az alkotópáros több új Star Wars-filmet fog készíteni a Disney tulajdonában álló Lucasfilm stúdiónak, ezeket forgatókönyvíróként és producerként is jegyzik majd. Azt nem részletezték, hogy hány filmről is van szó pontosan és körülbelül mikorra várható ezeknek a bemutatója, azt viszont elmondták, hogy ezek története és szereplői nem kapcsolódnak majd a Skywalker–sagához, és Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson által írandó trilógiához sem.

David és Dan korunk legjobb történetmesélői közé tartoznak. Komplex karaktereket, mély, mítoszokban gazdag történeteket találnak ki, amelyek révén új alapokra helyezik majd a Csillagok háborúját, ez pedig rendkívüli módon felvillanyoz – indokolta a Lucasfilm döntését Kathleen Kennedy, a stúdió vezetője.

Benioff és Weiss pedig arról beszélt, az első Star Wars film bemutatója, 1977 óta álmodoznak erről a világról, és megtisztelőnek érzik a lehetőséget, amitől egy kicsit félnek is. Állításuk szerint akkor kezdenek a jövőbeli Star Wars filmekkel foglalkozni, amikor befejezik a Trónok harca utolsó évadának munkálatait. (starwars.com/mno.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS