2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Indul a jegyértékesítés a HolnapUtán Fesztiválra

2018. február 09. 10:03, utolsó frissítés: 10:03

Február 9-én, pénteken indul a jegyértékesítés a HolnapUtán Fesztivál 2018-as kiadására, amelyre március 20-25. között kerül sor Nagyváradon.

A Szigligeti Színház által hatodik alkalommal megszervezett eseménysorozat programjában tizenegy erdélyi és magyarországi társulat tizenhárom előadása kapott helyet.

A fesztivál vendégei lesznek a budapesti Katona József Színház, a székesfehérvári Vörösmarty Színház, a sepsiszentgyörgyi Tamás Áron Színház, a Duna Táncműhely, illetve a kolozsvári Váróterem Projekt.

Az előadásprogramot a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem, a BBTE Kolozsvár Színház és Televízió Kara, a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem, illetve a Kaposvári Egyetem diákjainak, illetve a házigazda Szigligeti Társulat produkciói gazdagítják.

A VI. HolnapUtán Fesztivál szervezőinek a célja, hogy széles körben elérhetővé tegyék a fesztivál kínálatát, ezért két típusú, kedvezményes árú szabadbérletet ajánlanak a nézőknek:

HolnapUtán-bérlet: érvényes három tetszőlegesen választott nagytermi előadásra, ára 60 RON
Választható előadások: Augusztus, Otthon, A tavasz ébredése, Chioggiai csetepaté, Leonce és Lena, Ahogy tetszik (SZFE), Nóra – karácsony Helmeréknél

HolnapUtán stúdióbérlet: érvényes három tetszőlegesen választott stúdiótermi előadásra, ára 40 RON
Választható előadások: Kapufa és öngól, Bánk bán misszió, Ahogy tetszik (BBTE), Rómeó és Júlia (BBTE)

Az előadásokra jegyek és bérletek a színház jegypénztárában (nyitva hétfőtől péntekig 14-19 óra között, illetve egy órával az előadások előtt), valamint online, a biletmaster.ro oldalon kaphatók.

Előadásprogram és további jegyinformációk ITT.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS