2020. szeptember 23. szerdaTekla
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Jessie J az Electric Castle következő nagy bejelentése

2018. március 01. 15:47, utolsó frissítés: 16:07

Napjaink egyik legsikeresebb brit előadóját, Jessie J-t és számos más előadót is bejelentett március elsején az Electric Castle fesztivál. A brit énekes mellett kiemelkedő a kétszeres Grammy-jelölt Mura Masa, aki először fog Romániában koncertezni, valamint jelen lesz a fesztiválon a dubstep műfaj egyik legerősebb képviselője Jeff Abel (Excision) is.

Rajtuk kívül Bonchidára érkezik a friss bejelentés szerint például az olasz The Bloody Beetroots, az elektronikus zene fenegyereke, aki máig klasszikus gitáron és zongorán komponálja számait, illetve a house-t és nu-jazzet kombináló St. Germain is.

Nagy névnek számít továbbá a háromszoros DJ Awards nyertes Richie Hawtin, valamint az elektronikus zenében veterán Groove Armada zenekar, akik mind-mind ott lesznek a július 18-22. közötti fesztiválon. Ugyanakkor fellép futurehouse meghatározó Dj-je, a francia Tchami, aki már Lady Gagának is készített zenét.
Az alternatív rock rajongóit az igencsak fiatal Nothing But Thieves koncertjével várják idén Bonchidán, míg a kastélyban nagyon jól szóló posztrock kedvelőinek a New York-i Son Lux együttest ajánlják a szervezők. Jónak ígérkezik ugyanakkor az experimentális elektronikus zenét játszó izlandi múm, illetve a hollandiai Kensington koncertje is.

A fesztivál szervezői először jelentettek be romániai fellépőket. Visszatérő lesz Bunchidán a Subcarpați, Petre Inspirescu és a Vița de Vie is, míg először lép fel a Vunk például. Úgy néz ki, hogy a fesztivál szervezői indén is figyelnek arra, hogy magyarországi fellépőket is hívjanak. A plakát tanulsága szerint itt lesz a Halott Pénz, a Middlemist Red és a Fran Palermo is.Korábban már bejelentették a szervezők Damian Marley, a legendás reggae énekes Bob Marley fiának a fellépését. Ugyanakkor közölték azt is, hogy a fellépők között ott lesz még a London Grammar zenekar, Netsky, Valentino Khan és JP Cooper is. Továbbá a résztvevők találkozhatnak a Wolf Alice zenekarral, de bulizhatnak a The Horrors és a Northlane slágereire is.
Március elsején 399 lejért lehet bérletet váltani Mastercarddal, míg utána 429 lejt kell érte fizetni. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS