2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Varga Miklós koncert lesz a Kolozsvári Majálison

2018. április 06. 16:11, utolsó frissítés: 16:58

Az eddig Családi Majálisként ismert piknik új névvel, új helyszínnel és megújult programkínálattal csábít.

Együtt lenni a szabadban unokával, kamaszgyerekkel, szülőkkel és nagyszülőkkel, erről szól a Kolozsvári Majális, aminek már szlogenje is van: az egész családnak!

A szervezők május 5-én, új helyszínen, a monostori Colina parkban várnak mindenkit. Idén úgy állították össze a programot, hogy a legkisebbektől a szép korúakig mindenki meg legyen szólítva.

„Az idei esemény a kolozsváriak által közkedvelt Családi Majális koncepciójára és hagyományaira épül, viszont tágabbra nyitotta a kapuit: minden Kolozsváron élő fiatalt, középkorút és szép korút, gyermeket, szülőt, nagyszülőt szertettel várunk - mondta Balló Tamás főszervező, KIFOR elnök.

A majális új helyszínre költöztetése is a rebranding része, a Törökvágásról a fenesi hídnál található Colina parkba költöztetik a családi pikniket. A városi zajtól távolabb eső terület autóbusszal a monsotori végállomástól gyalogosan, biciklivel vagy autóval is könnyen megközelíthető.

„Reméljük, hogy a szászfeneshez közelebb eső helyszínnek köszönhetően több ott lakó vagy az elmúlt években Szászfenesre kiköltöző család vesz majd részt a programokon és a koncerteken” - részletezte Csoma Botond, az RMDSZ Kolozs Megyei Szervezetének elnöke.

A szervezők lovasíjászattal, néptáncelőadásokkal, métával, gyerekprogramokkal mint például arcfestéssel és bábszínházzal illetve bográcsversennyel készülnek. Minden program ingyenes.

A Kolozsvári Majálison koncertezik Varga Miklós, aki az esti idősávban foglalja el a színpadot, napközben a szintén magyarországi Tompeti és Barátai gyermekműsorral lép fel.

További információk elérhetőek az esemény Facebook oldalán. A rendezvényt a Kifor (Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum) és a KMDT (Kolozs Megyei Magyar Diáktanács) szervezi a Kolozs Megyei RMDSZ és Communitas Alapítvány támogatásával. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS