2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Hamarosan Erdélyben is vetíteni fogják a Valami Amerika 3-at

2018. április 25. 11:13, utolsó frissítés: 11:13

A Vándormozi és a Taylor Projects bemutatja Herendi Gábor Valami Amerika 3. című alkotását, amelyet már több mint 370 ezer néző látott a magyarországi mozikban.

A filmet a premier hetében a következő mozik tűzik műsorra:
Arad – Cinema City
Kolozsvár – Cinema City Iulius Mall
Marosvásárhely – Cinema City Promenada Mall
Nagyvárad – Cinema Palace
Sepsiszentgyörgy – Művész Mozi (Cinema Arta)
Temesvár – Cinema City Shopping City

Premier előtt látható a film Székelyudvarhelyen a Stúdió Moziban, április 29-én, vasárnap!

A Valami Amerika 3. története szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek, minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alex miatt.

A körülményeket bonyolítja a rendőrség, továbbá Bala és Toni egymással versengő maffiabandája is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, és ezen múlik a fiúk sorsa.Beleveti magát a nyomozásba Eszter és Timi is, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából…?

A Valami Amerika első részét 2002-ben 529.187, a folytatását 2008-ban 448.738 néző látta a mozikban. Ezzel az eredménnyel Herendi Gábor két alkotása az 1990 óta készült magyar játékfilmek mezőnyében máig előkelő helyen szerepel. Ráadásul, a Magyar Vándor-nak és a Kincsem-nek köszönhetően a rendező a rendszerváltás utáni legsikeresebb magyar közönségfilm-alkotó lett.

A Valami Amerika 3. igazi sztárparádé: a harmadik rész szereposztása nagyrészt követi az első két epizódét, de ezúttal számos új közönség kedvenc is feltűnik a vásznon.

A film 15 éven aluliak számára nem ajánlott!

A filmet májustól vetíti a Vándormozi is olyan erdélyi és partiumi településeken, amelyek nem rendelkeznek filmszínházzal. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS