2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Megszűnik a Fantomatika

2018. május 08. 15:30, utolsó frissítés: 15:30

A Fantomatika weboldalán jelentették be a szerkesztők, hogy megszűnik a Fantomatika havilap.

Állításuk szerint nagyon szerették ezt a projektet, de több számot nem fognak megjelentetni, mivel a lelkesedés és az akarat nem elég a kiadáshoz és a havilapnak nincs annyi olvasója (vásárlója), hogy fent lehessen tartani a vállalkozást.

„Úgy tűnik, hogy térségünkben nem övezi érdeklődés ezt a műfajt, és a digitális média korszakában a papírra nyomtatott lapok sem kelendőek”- írják nyilatkozatukban a szerkesztők, majd hozzáteszik:

„A képregénykészítést nem hagyjuk abba, amennyire az időnk megengedi folytatni szeretnénk, és más formában, nemzetközi fórumokon, angol nyelven is megpróbálkozunk vele. (Amint tudjuk közzétesszük a honlapunkon azokat a módozatokat, ahol támogatni lehet minket ebben a törekvésünkben.)
Nem szeretnénk az olvasóinkban hiányérzetet hagyni, ezért a Fantomatika történetét szándékaink szerint még ebben az évben befejezzük, és valamilyen módon közzétesszük: vagy online, vagy az egész történetet tartalmazó könyv formájában.”

A Hetedhét Ösvény történetét az érdeklődők továbbolvashatják a regény lapjain, és meg lehet rendelni a szerző honlapján is

Az Io fényei című novellát a szerző engedélyével közzétették a szerkesztők a honlapjunkon, és itt el is lehet olvasni (de másolni, közzétenni, áruba bocsájtani törvénybe ütköző cselekedet).

A szerkesztők az előfizetőik türelmét kérik, amíg visszafizetik a meg nem jelent lapok árát.

„Kedves olvasóink, nagyon szépen köszönjük nektek, hogy mellettünk voltatok! Jó buli volt! Az erő legyen veletek!” - zárja közleményét a Fantomatika csapata. (közlemény/hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS