2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Június 10-ig kedvezményesen válthatók jegyek a gyalui Várkert Fesztiválra

2018. május 11. 11:55, utolsó frissítés: 11:55

Harmadik alkalommal szervezi meg június 15-17. között a Kincses Kolozsvár Egyesület és a Traditio Transylvanica Alapítvány, a Kolozsvár mellett található gyalui várkastély parkjában, a korábbi években is nagy sikernek örvendő Várkert Fesztivált.

Az esemény családbarát, napközben a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a rendezvény szervezői, az estéket pedig neves zenei fellépők teszik feledhetetlenné.

A fesztiválra elővételben és kedvezményesen május 10. és június 10. között válthatók jegyek és három napos bérletek a www.varkertfesztival.ro és a www.bilete.ro oldalakon, valamint a kolozsvári Bulgakov Kávéházban és a Rhédey Caféban.

Az elővételben megvásárolt napijegyek 20 lejbe, a három napra szóló bérletek pedig 35 lejbe kerülnek, június 10. után pedig a napijegy 30 lejért, míg a bérlet 50 lejért váltható meg. A fesztivál 14 éven aluli gyermekek számára ingyenesen látogatható.

A tavalyi évhez képest idén kétszer több zenei fellépővel büszkélkedhet a fesztivál, a zenei kínálat pedig számos generációt megszólít a legkisebbektől a rock, a blues és a jazz kedvelőiig.Az immár három napos rendezvényen fellép a Budapest Bár, Földes László HOBO legújabb zenés estjével, a Bob Dylan-dalokat feldolgozó Lassú vonat című koncerttel, a 100 Folk Celsius, a Kaláka, a Bohemian Betyars, az Edina Quartett, a Noémo, a Bordó Sárkány, a Musica Historica, a Tokos Zenekar és Szeder, a rendezvény zárókoncertje pedig egy igazi zenei csemege lesz, amikor a Braindogs elnevezésű formáció lép színpadra – Tom Waits munkássága előtt tisztelegve.

Napközben előadásokra, az Emese Park középkori és római kori hagyományőrző bemutatóira és játékaira, bábszínházi előadásokra, gyermekfoglalkozásokra, ügyességi versenyekre, ökörsütésre, lovasbemutatóra, a kastély körüli vezetett túrákra, kézműves- és könyvvásárra, valamint számos egyéb programra is sor kerül. Idén először és rendhagyó módon a rendezvényen kizárólag csak magyar kézműves- és kisüzemi söröket lehet majd vásárolni – egyeseket a szokványos fesztiválárakon.

A fellépőkkel, valamint a 3. Várkert Fesztivállal kapcsolatos egyéb információk megtalálhatóak a varkertfesztival.ro oldalon. (közlemény

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS