2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Íme az idei VIBE fesztivál koncertbeosztása

2018. május 24. 15:20, utolsó frissítés: 15:30

A július 5-8. között, második alkalommal szervezett VIBE Fesztivál szervezői közzétették a napokra bontott koncertprogramot. Ezzel egyidőben a napijegyek árusítását is megkezdték, amit kizárólag online, a vibefestival.ro honlapon lehet megvenni. A VIP jegyeket ugyanott, szintén elektronikusan lehet beszerezni.


A fellépőket úgy osztották el, hogy minden napra jusson nemzetközi, magyarországi és hazai előadó, hogy azok is belekóstolhassanak a VIBE-élménybe, akik csak egy napra érkeznek a fesztiválra. A line-up még nem teljes, a fellépők sora erdélyi előadókkal fog kiegészülni.

A napi bontás:Július 5.: Jax Jones, Intim Torna Illegál, ByAlex és a Slepp, Kelemen Kabátban, Blahalouisiana, Simó Annamária és zenekara

Július 6.: Sigma, Wellhello, Dub Pistols Sound System, The Shiver Show, Mikee Mykanic | Barbár Fivérek | Siska Finucci, Sub Bass Monster, SZ4P

Július 7.: Magashegyi Underground, Teddy Queen, Ego Sum, Freestylers Sound System, Funkorporation

Július 8.: Margaret Island, Chris Lawyer, Suburbia 11, NB, Anna and the Barbies, Jóvilágvan, Esti Kornél


Ingyenes strandbelépő fesztiválozóknak


A strandszezon közepén, az év legmelegebb hónapjában, Marosvásárhely legnépszerűbb strandja mellett zajlik idén a második VIBE Fesztivál. A bérleteseket a karszalag nem csak a fesztivál területére, hanem a Weekend standkomplexumába való belépésre is feljogosítja majd.

Két VIBE Koli előadás után és egy koncert előtt akár csobbanhatnak is egyet valamelyik medencébe a VIBE-olók. A VIBE Facebook oldalán egy strandos hangulatvideó jelent meg a beharangozás előtt:Napi- és VIP jegyet is lehet már vásárolni

Napi jegyeket 69 lejért lehet venni. Június 5-ig pedig még a kedvezményes, 149 lejes bérlet is élérhető a www.vibefestival.ro oldalon.

Azok, akik a VIBE VIP-zónájába is szeretnének belépni, 299 lejért juthatnak hozzá a VIP jegyhez.

A VIP zóna a szervezők szerint exkluzív partiélményt fog nyújtani és tökéletes kilátást biztosít a Maros-partra és a Magenta Stagere. A VIP jegyeket váltók találkozhatnak az előadók egy részével is. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS